Connect with us

Alba

UPDATE: INCENDIU la Blaj. Focul a cuprins o locuință de pe strada Stejarului. Un bărbat a făcut atac de panică

Publicat


Un incendiu a izbucnit joi seara, în jurul orei 17:00, în municipiul Blaj. Din primele informații focul a cuprins o locuință aflată pe strada Stejarului. 

UPDATE: Potrivit ISU Alba, la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării incendiul se manifesta la nivelul acoperișului a unei case de locuit.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.

Suprafața afectată a acoperișului este de aprox. 30 mp.

Totodată, o persoană de sex masculin, aprox. 60 ani cu atac de panică fost asistată medical de către echipajul SMURD prezent la locul solicitării.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Românii, printre europenii cu cel mai mare număr de ore lucrate săptămânal. Date Eurostat

Publicat

Durata obişnuită a programului de lucru săptămânal al persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20 şi 64 de ani din Uniunea Europeană a fost de 37,5 ore, în medie, în anul 2022, potrivit datelor publicate miercuri, 20 septembrie 2023, de Eurostat.

Potrivit acestor date, există diferenţe semnificative în rândul statelor membre.

Astfel cel mai mare număr de ore lucrate într-o săptămână s-a înregistrat:

  • în Grecia (41 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Condamnare pentru un deținut al Penitenciarului Aiud, după ce polițiștii au auzit zgomote puternice în celulă. Ce s-a întâmplat

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un bărbat care a fost închis la Penitenciarul Aiud a primit o nouă pedeapsă după ce a spart două geamuri ale camerei de detenție în care se afla. 

Cazul s-a produs în urmă cu aproape doi ani, pe data de 20 ianuarie 2022, iar motivul pentru care deținutul a făcut cioburi două geamuri a fost unul simplu: nu a fost transferat la alt penitenciar. 

În data de 19 septembrie 2023, bărbatul, a mai primit o pedeapsă pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO Proiectul de amenajare a zonei Lacului Chereteu din Blaj: cum va arăta cinematograful, debarcaderul sau pavilionul subacvatic

Publicat

Zona Lacului Chereteu din municipiul Blaj urmează să fie amenajată printr-o investiție estimată la peste 24 de milioane de lei. Proiectul unic în județul Alba prevede, printre altele, construirea unui complex multifuncțional care va include un cinematograf de vară în aer liber, cu o capacitate de 300 de locuri.

De asemenea, se va construi un pavilion subacvatic multifuncțional, un spațiu de alimentație publică, un debarcader, un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Câtă apă se află în barajele de acumulare din România, în pragul iernii. Guvernul face calculele pentru producția din sezonul rece

Publicat

Guvernul a aprobat măsurile privind nivelul de siguranţă şi securitate în funcţionare a Sistemului Electroenergetic Naţional, precum şi măsurile în legătură cu realizarea stocurilor de siguranţă. 

Concret, a fost estimat volumul de apă din lacurile de acumulare mari ale României, pentru perioada 1 noiembrie 2023 -31 martie 2024.

Potrivit unui document consultat de Alba24, Guvernul a evaluat cantitatea de apă din baraje și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe