Connect with us

Eveniment

Ursul care a omorât tânărul de 26 de ani din Suceava va fi împușcat

Publicat


Jandarmeria, Garda de Mediu şi Agenţia de Mediu Harghita au realizat actele necesare de eliminare a ursului care a cauzat decesul tânărului de 26 de ani, anunță ministrul Mediului, Barna Tanczos.

„Noi victime ale urşilor au fost înregistrate în România după ce, noaptea trecută, un urs a atacat trei persoane în zona montană a judeţelor Suceava şi Harghita. Un bărbat de 26 de ani a decedat iar altul este internat în spital în stare critică. Încă mai aşteptăm ca autorităţile abilitate să finalizeze investigaţiile, însă un lucru este clar: ursul reprezintă un pericol real astăzi în România”, a scris pe Facebook ministrul Mediului.

Acesta a precizat că Ministerul Mediului va continua să facă toţi paşii necesari pentru a soluţiona problema…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Boc, despre depunerea candidaturii: Aici sunt și aici m-am DEDICAT. Trebuie să CONTINUĂM lucrurile bune care sunt la Cluj

Publicat

Prezent, joi, prin telefon la Napoca Live, primarul Clujului, Emil Boc, a precizat de ce a ales candidatura la primăria Clujului în detrimentul altor variante vehiculate în presă, cum ar fi la Europarlamentare sau chiar și la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Intervenție la Casa Armatei din Alba Iulia. Pompierii au adus o autoscară pentru a îndepărta niște elemente periculoase

Publicat

Intervenție la Casa Armatei din Alba Iulia. Pompierii au adus o autoscară pentru a îndepărata niste elemente periculoase de pe construcție.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în municipiul Alba Iulia, pe Calea Moților.

Reprezentanții ISU Alba au transmis că la fața locului a fost trimisă o autoscară.

Urmăriți Alba24.ro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Boc: Nu e departe momentul când „U” Cluj va JUCA în cupele europene

Publicat

Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit, joi, la Napoca Live, despre „U” Cluj și șansele echipei de a juca în cupele europene.

„Acum încep și eu să mă mai relaxez (după victoria Universității cu Poli Iași),…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Strada Uliului din Cluj-Napoca o ia din nou la vale. S-a turnat asfalt care a crăpat. Restricții de circulație

Publicat

O bucată din strada Uliului din Cluj-Napoca s-a surpat miercuri dimineață, iar autoritățile locale au intervenit de urgență și au turnat un strat de asfalt.

Dar, surpriză, asfaltul turnat s-a crăpat joi…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe