Connect with us

Cluj

USAMV Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere între 6-22 septembrie 2021

Published

on



Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere, în perioada 6-22 septembrie 2021, pentru locurile disponibile la nivel de studiu licență și masterat.

Oferta educațională a USAMV Cluj-Napoca la nivel de licență pentru a doua sesiune de admitere din acest an, pe domenii de studiu și programe de studiu, poate fi consultată la adresa https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/oferta-educationala-licenta/, unde numărul locurilor disponibile va fi actualizat săptămânal, conform calendarului de admitere.

Înscrierile se pot face on-line, dar și on-site, în campusul universității, unde cei care doresc să studieze la USAMV Cluj-Napoca sunt așteptați zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Media de la Bacalaureat are o pondere de 100% pentru admiterea la nivel de studii de licență, cu excepția domeniului Biotehnologii de la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, unde media de la Bacalaureat are o pondere de 90%,
iar acesteia i se adaugă și un eseu motivational (10%), respectiv la Facultatea de Medicină Veterinară, unde se dă un examen grilă, în incinta universității.

https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/probe-de-concurs-licenta/

Calendarul de admitere are aceleași coordonate și pentru studiile la nivel de master, iar detaliile sunt disponibile pe site-ul dedicat: https://admitere.usamvcluj.ro/masterat/

„USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare”

Locurile la Facultatea de Medicină Veterinară, la liniile de studiu în limba engleză și franceză, au fost ocupate în totalitate la sesiunea de admitere din luna iulie.

USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare în amfiteatre, laboratoare și institutele de cercetare din campus, situat la mică distanță de centrul orașului, dar și pentru practică în fermele/stațiunile proprii sau stațiile pilot. Alte facilități sunt cazările în cămine studențești proprii, dotate cu Internet, săli de bucătărie și spălătorie, acces gratuit la baza sportivă din campus (sală sport/fitness, teren tenis, teren fotbal), cabinete medicale cu servicii gratuite (generalist și stomatologic), cursuri pentru școala de șoferi, cantină-restaurant, precum și biblioteca situată în campus, cu săli spațioase și moderne de studiu.

Bursele și simpozioanele studențești cu premii, posibilitatea de a studia în străinătate prin Programul Erasmus +, precum și parteneriatele naționale și internaționale de renume stabilite de USAMV Cluj-Napoca întregesc eforturile
comunității sale academice de a oferi tinerilor standarde înalte de studiu și posibilități diversificate de practică în meserii căutate care pot garanta absolvenților cariere de succes.


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO EXCLUSIV. Medicină militară, specializare în premieră la UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca de anul viitor

Published

on

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca va introduce de anul viitor, în premieră, o specializarea de medicină militară de 6 ani, iar pe lângă medici, se va încerca și introducerea de…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

FOTO. 50 de ani de când Clujul a devenit Cluj-Napoca. Vizita lui Ceaușescu la Cluj în 1974. 1.900 de ani de Napoca sau nu?

Published

on

Zilele trecute s-au împlinit 50 de ani de când orașul Cluj a devenit Cluj-Napoca în urma unui decret al fostului Consiliu de Stat al RSR, momentul din 16 octombrie 1974 fiind marcat de vizita fostului președinte al României,…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Bărbat de 30 de ani din Cluj, reținut pentru FURT calificat

Published

on

Un bărbat de 30 de ani din Cluj a fost reținut de polițiști pentru furt calificat. Acesta a sustras dintr-o mașină un aparat în valoare de 35.000 de lei.

„În data de 22 octombrie a.c., polițiștii Sectiei 3…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Ioan Oleleu (PSD Cluj): Trebuie să continuăm să fim alături de fermierii noștri!

Published

on

Într-un context economic și social complex, marcat de numeroase provocări, PSD a lansat programul de țară „Marcel Ciolacu, calea sigură pentru România”, un plan care vizează stabilitatea și dezvoltarea echilibrată a…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading