Connect with us

Cluj

USAMV Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere între 6-22 septembrie 2021

PublicatUniversitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere, în perioada 6-22 septembrie 2021, pentru locurile disponibile la nivel de studiu licență și masterat.

Oferta educațională a USAMV Cluj-Napoca la nivel de licență pentru a doua sesiune de admitere din acest an, pe domenii de studiu și programe de studiu, poate fi consultată la adresa https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/oferta-educationala-licenta/, unde numărul locurilor disponibile va fi actualizat săptămânal, conform calendarului de admitere.

Înscrierile se pot face on-line, dar și on-site, în campusul universității, unde cei care doresc să studieze la USAMV Cluj-Napoca sunt așteptați zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Media de la Bacalaureat are o pondere de 100% pentru admiterea la nivel de studii de licență, cu excepția domeniului Biotehnologii de la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, unde media de la Bacalaureat are o pondere de 90%,
iar acesteia i se adaugă și un eseu motivational (10%), respectiv la Facultatea de Medicină Veterinară, unde se dă un examen grilă, în incinta universității.

https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/probe-de-concurs-licenta/

Calendarul de admitere are aceleași coordonate și pentru studiile la nivel de master, iar detaliile sunt disponibile pe site-ul dedicat: https://admitere.usamvcluj.ro/masterat/

„USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare”

Locurile la Facultatea de Medicină Veterinară, la liniile de studiu în limba engleză și franceză, au fost ocupate în totalitate la sesiunea de admitere din luna iulie.

USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare în amfiteatre, laboratoare și institutele de cercetare din campus, situat la mică distanță de centrul orașului, dar și pentru practică în fermele/stațiunile proprii sau stațiile pilot. Alte facilități sunt cazările în cămine studențești proprii, dotate cu Internet, săli de bucătărie și spălătorie, acces gratuit la baza sportivă din campus (sală sport/fitness, teren tenis, teren fotbal), cabinete medicale cu servicii gratuite (generalist și stomatologic), cursuri pentru școala de șoferi, cantină-restaurant, precum și biblioteca situată în campus, cu săli spațioase și moderne de studiu.

Bursele și simpozioanele studențești cu premii, posibilitatea de a studia în străinătate prin Programul Erasmus +, precum și parteneriatele naționale și internaționale de renume stabilite de USAMV Cluj-Napoca întregesc eforturile
comunității sale academice de a oferi tinerilor standarde înalte de studiu și posibilități diversificate de practică în meserii căutate care pot garanta absolvenților cariere de succes.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Nouă români REȚINUȚI în urma evenimentelor de la Leeds. Ulterior, 8 au fost ELIBERAȚI

Publicat

Duminică, autorităţile britanice au informat cu privire la reţinerea a nouă cetăţeni români implicaţi în incidentele din seara de 18 iulie din Leeds, ulterior opt dintre aceştia fiind eliberaţi, informează Ministerul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Mega concert de manele la Gilău. Vedete care au urcat pe scenă

Publicat

Mare concert de manele, duminică, la târgul de la Gilău, unde au urcat pe scenă, printre alții, Florin Salam sau Tony de la Brașov.

Concertul ”S-au unit legendele” i-a adus alături și pe Monik de la trupa…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. „U” Cluj – Hermannstadt, 3-1. Revanșa sibienilor trebuie să mai aștepte

Publicat

Universitatea Cluj a întâlnit, duminică seara pe Cluj Arena, pe Hermannstadt, într-un meci din etapa a 2-a a Superligii de fotbal. Clujenii veneau după un egal e terenul campioanei în timp ce sibienii au remizat acasă cu CSU…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Mii de români din toată țara la Hungaroring, Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. Cine a CÂȘTIGAT

Publicat

Hungaroring, Marele Premiu de F1 este cel mai accesibil circuit românilor, în special celor din vestul țării. Mii de clujeni, bihoreni, arădeni ori timișoreni iau cu asalt circuitul în fiecare vară.

f1

Hungaroring…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate