Connect with us

Cluj

USAMV Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere între 6-22 septembrie 2021

Publicat


Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează a doua sesiune de admitere, în perioada 6-22 septembrie 2021, pentru locurile disponibile la nivel de studiu licență și masterat.

Oferta educațională a USAMV Cluj-Napoca la nivel de licență pentru a doua sesiune de admitere din acest an, pe domenii de studiu și programe de studiu, poate fi consultată la adresa https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/oferta-educationala-licenta/, unde numărul locurilor disponibile va fi actualizat săptămânal, conform calendarului de admitere.

Înscrierile se pot face on-line, dar și on-site, în campusul universității, unde cei care doresc să studieze la USAMV Cluj-Napoca sunt așteptați zilnic, de luni și până vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Media de la Bacalaureat are o pondere de 100% pentru admiterea la nivel de studii de licență, cu excepția domeniului Biotehnologii de la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, unde media de la Bacalaureat are o pondere de 90%,
iar acesteia i se adaugă și un eseu motivational (10%), respectiv la Facultatea de Medicină Veterinară, unde se dă un examen grilă, în incinta universității.

https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/probe-de-concurs-licenta/

Calendarul de admitere are aceleași coordonate și pentru studiile la nivel de master, iar detaliile sunt disponibile pe site-ul dedicat: https://admitere.usamvcluj.ro/masterat/

„USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare”

Locurile la Facultatea de Medicină Veterinară, la liniile de studiu în limba engleză și franceză, au fost ocupate în totalitate la sesiunea de admitere din luna iulie.

USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare în amfiteatre, laboratoare și institutele de cercetare din campus, situat la mică distanță de centrul orașului, dar și pentru practică în fermele/stațiunile proprii sau stațiile pilot. Alte facilități sunt cazările în cămine studențești proprii, dotate cu Internet, săli de bucătărie și spălătorie, acces gratuit la baza sportivă din campus (sală sport/fitness, teren tenis, teren fotbal), cabinete medicale cu servicii gratuite (generalist și stomatologic), cursuri pentru școala de șoferi, cantină-restaurant, precum și biblioteca situată în campus, cu săli spațioase și moderne de studiu.

Bursele și simpozioanele studențești cu premii, posibilitatea de a studia în străinătate prin Programul Erasmus +, precum și parteneriatele naționale și internaționale de renume stabilite de USAMV Cluj-Napoca întregesc eforturile
comunității sale academice de a oferi tinerilor standarde înalte de studiu și posibilități diversificate de practică în meserii căutate care pot garanta absolvenților cariere de succes.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Exerciții demonstrative cu câini polițiști la Cluj-Napoca, de Ziua Poliției

Publicat

Cu ocazia Zilei Poliției, vineri, 24 martie, polițiștii au fost prezenți în centrul municipiul Cluj-Napoca, mai exact în Piața Unirii, unde au avut loc exerciții demonstrative, inclusiv cu câinii din dotare. Acolo au fost amenajate standuri expoziționale cu tehnica folosită în activitatea de poliție: laboratorul mobil utilizat de Serviciul Criminalistic, autospecialele folosite de polițiști în misiunile operative, precum și dotarea Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

exercitii 1

exercitii 2


exercitii 4

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Dezbatere USR: Care sunt îngrijorările clujenilor în privința construirii metroului și centurii metropolitane

Publicat

USR Cluj a solicitat, vineri, constituirea unui Consiliu Consultativ care să monitorizeze punerea în practică a marilor proiecte de infrastructură. Decizia vine după o dezbatere pe care USR-iștii clujeni au avut-o cu specialiști și reprezentanți ai societății civile privind construcția metroului și a centurii metropolitane.

Deputatul USR de Cluj, Viorel Băltărețu, a lansat invitația oficială pentru constituirea Consiliului Consultativ, din care să facă parte reprezentanții tuturor partidelor, dar și reprezentanți ai societății civile.

„Vrem să forțăm o transparentizare a problemelor care pot să apară în derularea proiectelor și, nu în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VREMEA pe 4 săptămâni: Temperaturi mai SCĂZUTE decât cele normale, în prima parte a intervalului

Publicat

Meteorologii anunță că revine frigul. Urmează o perioadă în care se vor înregistra temperaturi mai coborâte decât cele normale pentru data din calendar. Potrivit prognozei emisă de Administrația Națională de Meteorologie, sunt așteptate și ploi abundente în mare pare din țară.

Prognoza meteo pe patru săptămâni, în perioada 27 martie – 24 aprilie

Săptămâna 27.03.2023 – 03.04.2023

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, estice, sud-estice, dar mai ales în zona Carpaților Occidentali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 03.04.2023 – 10.04.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, iar în rest valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile estice, sud-vestice, dar mai ales în cele sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 10.04.2023 – 17.04.2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Chirie cu bucătărie în hol, dar renovată, la 300 de euro: „Numai în Cluj găsești garsonieră făcută pentru două persoane.”

Publicat

O proprietară din Cluj-Napoca a postat un anunț pe Facebook referitor la o garsonieră pe care o oferă spre închiriere în zona Expo Transilvania din cartierul Mărăști. Prețul de 300 de euro a stârnit reacții acide în comentarii.

„Se află la etajul 1/4, este recent renovată, ba chiar pot spune că este complet renovată, instalațiile și electrocasnicele sunt noi. Este utilată complet și izolată termic, are aer condiționat și centrală proprie, recent montate. Nu este pet friendly.”, se arată în anunțul său.

Conform acestuia, în apropierea blocului sunt magazine alimentare, la 5 minute de mers pe jos de stația de transport.

Chiria…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe