Connect with us

Eveniment

Utilajele de deszăpezire au intervenit pe mai multe drumuri din județul Hunedoara. Dispecerat non-stop la dispoziţia şo

Publicat


Utilajele de deszăpezire au intervenit pe mai multe sectoare ale unor drumuri judeţene din zonele Orăştie, Valea Jiului, Deva-Păuliş, Haţeg şi Brad pentru combaterea poleiului şi lunecuşului, a informat vineri Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara.

Unul dintre drumuri este cel spre cetatea Sarmizegetusa Regia, unde maşinile au acţionat, în cursul după-amiezii, pentru îndepărtarea şi curăţarea stratului de zăpadă ce a căzut vineri.

CJ Hunedoara a înfiinţat un dispecerat de iarnă non-stop la care şoferii pot suna şi anunţa problemele de pe traseu, astfel încât ofiţerul de serviciu să poată transmite informaţiile necesare către firmele de deszăpezire care intervin în teren.

“Toate problemele legate de traficul rutier îngreunat sau blocat din cauza condiţiilor meteo pe timp de iarnă pot fi anunţate, 24 de ore din 24, la numărul de telefon 0737553971 al dispeceratului care funcţionează la CJ Hunedoara. La acest număr răspunde, în permanenţă, ofiţerul de serviciu, care va centraliza sesizările şi va transmite operatorilor informaţiile necesare pentru a interveni”, a informat instituţia administrativă.

Judeţul Hunedoara se află, până sâmbătă dimineaţă, sub avertizare meteo de tip cod galben de vreme severă. În acest sens, Dispeceratul de iarnă le-a transmis operatorilor să fie pregătiţi pentru intervenţii prompte în caz de necesitate.

Totodată, şoferii sunt rugaţi să se asigure, înainte de a porni la drum, că autovehiculele pe care le conduc sunt echipate pentru această perioadă a anului. AGERPRES

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Actele de hărțuire la locul de muncă sunt considerate și cele petrecute în delegații sau team building-uri. Lege promulgată

Publicat

Hărțuirea la locul de muncă va include și actele de acest fel, petrecute în delegații, team building-uri sau alte spații private ori publice în legătură cu locul de muncă.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat joi, 28 martie, o lege cu aplicare în domeniu.

Este vorba despre Legea pentru ratificarea Convenţiei nr.190/2019 privind eliminarea violenţei şi a hărţuirii în lumea muncii.

Convenția a fost adoptată la cea de-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Schema de plafonare a prețurilor la energie și gaze, actualizată de Guvern. Ce se întâmplă cu facturile și taxa pe soare

Publicat

A fost actualizată schema de sprijin pentru consumatorii de energie. De asemenea, a fost eliminată aplicarea taxei pe soare, pentru prosumatori.

Modificările OUG 27 au fost aprobate joi, 28 martie, de Guvern.

Acestea ”vor duce la scăderea prețului cu care producătorii vând fără a fi supraimpozitați

  • de la 450 lei/MWh la 400 lei/MWh pentru energie electrică
  • respectiv de la 150 lei/MWh la 120 lei/MWh pentru gaze naturale.

Aceste…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cine poate și cine nu poate candida la alegerile locale și europarlamentare. Precizări ANI legate de prefecți și funcționari

Publicat

Cine poate și cine nu poate candida la alegerile locale și europarlamentare: Agenția Națională de Integritate aduce o serie de clarificări cu privire la regulile de integritate aplicabile în contextul alegerilor pentru Parlamentul European și pentru administrația publică locală din anul 2024.

Această măsură are ca scop prevenirea incompatibilităților ce pot surveni în procesul alegerilor, dar și în perioada…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ALBA: Aproape 500 de persoane legitimate și sute de autovehicule verificate într-o singură zi de polițiști și jandarmi

Publicat

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au legitimat 498 de persoane și au verificat 319 autovehicule într-o singură zi.

Potrivit unui raport al IPJ Alba, au fost constatate 202 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Persoanele care au comis aceste abateri au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 51.934 lei.

Au fost efectuate 105 testări privind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe