Connect with us

Eveniment

„Vacanţă la Muzeu”: Peste 150 de copii au participat la activităţile propuse şi susţinute de către specialiştii Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău

Publicat



sursa foto: Facebook / Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă - Zalău

Mai mult de 150 de copii din județul Sălaj au luat parte la activitățile planificate și ghidate de specialiștii de la Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău pe parcursul celor șase săptămâni ale programului educațional „Vacanță la Muzeu”.

„Pornind de la experienţa ediţiei de anul trecut, când locurile disponibile s-au epuizat într-o singură zi, anul acesta am suplimentat cu două săptămâni oferta programului.

Astfel, în loc de patru serii, am stabilit şase serii de activităţi cu tematici diferite.

Mai mult, am introdus o nouă categorie de vârstă care nu se regăsea până acum în program – copiii cu vârsta cuprinsă între 12 – 15 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Muzeul Judeţean Zalău.

Potrivit sursei citate, programul „Vacanţă la Muzeu” s-a desfăşurat în şase serii de câte 25 de participanţi, în perioada 3 iulie – 11 august, fiecare serie având organizate activităţi specifice în funcţie de tematica propusă.

„Succesul pe care l-am înregistrat până acum prin Programul „Vacanţă la Muzeu” ne motivează să continuăm să oferim copiilor oportunitatea de a explora şi învăţa într-un mod interactiv şi captivant, într-un cadru muzeal.

Ne propunem să aducem şi mai multe experienţe educative şi distractive în viaţa tinerilor noştri vizitatori şi suntem nerăbdători să continuăm să le oferim momente de descoperire şi inspiraţie în anii care vor urma”, spun reprezentanţii Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău. Agerpres

sursa foto: Facebook / Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă – Zalău


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Incendiu la o cabană din lemn din Cluj-Napoca. Pompierii au stabilit cauza izbucnirii focului

Publicat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cabană, construită pe structură din lemn, situată pe strada Odobești din municipiul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Etapa zonală a competiției sportive dedicată pompierilor a început la Alba Iulia. Nicolae Stanciu, invitat de onoare

Publicat

La Alba Iulia, joi, 25 iulie a început etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență. Evenimentul este găzduit și organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „UNIREA”. 

Competiția se va desfășura în perioada, 24-26 iulie 2024 pe Stadionul Municipal ,,Unirea” Alba Iulia si la sediul ISU...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bani pentru absolvenții cu medii de zece: elevii pot primi până la 5.000 de lei. Proiect în dezbatere publică

Publicat

Bani pentru absolvenții cu medii de zece: Ministerul Educaţiei a lansat în consultare publică, la începutul acestei săptămâni, un proiect privind acordarea de stimulente financiare elevilor care au obţinut media 10 la examenele naţionale din sesiunea iunie – iulie 2024.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

25 iulie: Adormirea Sfintei Ana, mama Maicii Domnului și bunica lui Isus. Sărbătoare importantă în tradiția creștină

Publicat

25 iulie: Adormirea Sfintei Ana este o sărbătoare importantă în tradiția creștină, în special în Biserica Ortodoxă și Biserica Catolică.

Semnificația Sărbătorii

Sărbătoarea marchează adormirea (moartea) Sfintei Ana, adică momentul în care aceasta a trecut la viața veșnică. Este o zi de comemorare a virtuților și credinței sale.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate