Connect with us

Eveniment

„Vacanţă la Muzeu”: Peste 150 de copii au participat la activităţile propuse şi susţinute de către specialiştii Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău

Publicat


sursa foto: Facebook / Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă - Zalău

Mai mult de 150 de copii din județul Sălaj au luat parte la activitățile planificate și ghidate de specialiștii de la Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău pe parcursul celor șase săptămâni ale programului educațional „Vacanță la Muzeu”.

„Pornind de la experienţa ediţiei de anul trecut, când locurile disponibile s-au epuizat într-o singură zi, anul acesta am suplimentat cu două săptămâni oferta programului.

Astfel, în loc de patru serii, am stabilit şase serii de activităţi cu tematici diferite.

Mai mult, am introdus o nouă categorie de vârstă care nu se regăsea până acum în program – copiii cu vârsta cuprinsă între 12 – 15 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Muzeul Judeţean Zalău.

Potrivit sursei citate, programul „Vacanţă la Muzeu” s-a desfăşurat în şase serii de câte 25 de participanţi, în perioada 3 iulie – 11 august, fiecare serie având organizate activităţi specifice în funcţie de tematica propusă.

„Succesul pe care l-am înregistrat până acum prin Programul „Vacanţă la Muzeu” ne motivează să continuăm să oferim copiilor oportunitatea de a explora şi învăţa într-un mod interactiv şi captivant, într-un cadru muzeal.

Ne propunem să aducem şi mai multe experienţe educative şi distractive în viaţa tinerilor noştri vizitatori şi suntem nerăbdători să continuăm să le oferim momente de descoperire şi inspiraţie în anii care vor urma”, spun reprezentanţii Muzeului Judeţean de Istorie şi Artă Zalău. Agerpres

sursa foto: Facebook / Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă – Zalău


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat din Alba care a incendiat o rulotă, plasat la locul infracțiunii cu ajutorul sateliților. Cum l-a ”trădat” cartela SIM

Publicat

Un bărbat din Alba, U.B., a fost trimis în judecată pentru distrugere, după ce procurorii din Blaj au putut proba că acesta a dat foc intenționat unei rulote, dar și a unui gard. 

Este vorba despre un incendiu care s-a produs în urmă cu mai bine de doi ani, dar care a ajuns pe masa judecătorilor din Blaj recent. 

Mai exact în data de 20 septembrie 2023, dosarul a treccut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Percheziții ale polițiștilor clujeni într-un dosar de fraudă informatică. Prejudiciu, 2 milioane de euro

Publicat

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea procurorilor din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO VIDEO: Patru persoane carbonizate și cinci rănite după explozia unei magistrale de gaz, aproape de Focșani

Publicat

Tragedie: Patru persoane au murit și alte cinci au fost transportate la spital în urma exploziei la o magistrală de gaz în apropiere de Focșani. Victimele erau muncitori pe șantierul Autostrăzii Moldovei.

Accidentul s-a produs miercuri spre joi noaptea. Potrivit ISU Vrancea, cauza ar fi fost fisurarea magistralei de transport gaze naturale și apariția scânteilor mecanice, ca urmare a executării lucrărilor pe șantierul autostrăzii…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vânzările de mașini electrice în țările din Europa, în creștere accelerată. Cele mai căutate autoturisme

Publicat

Ponderea automobilelor electrice pe piaţa auto din Europa a depăşit, pentru prima dată, pragul de 20% în luna august.

Potrivit cifrelor publicate de Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), vânzările de autoturisme în Europa au crescut pentru a 13-a lună consecutiv, informează AFP.

Potrivit Agenției de Presă AFP, asociaţia – care reprezintă pe cei 16 mari constructori auto din Europa, a informat că 904.509…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe