Connect with us

Eveniment

Val de nemulțumiri după închiderea patinoarului din Sibiu – „O decizie exagerată, e o locație în aer liber”

Publicat



Patinoarul din parcul Sub Arini, deschis în urmă cu doar câteva zile, a fost închis. Sibienii nu au apucat să se bucure foarte mult timp pe gheață, astfel că decizia a stârnit un val de nemulțumiri.

Administratorii patinoarului au informat cetățenii că regulile de protecție trebuie respectate și pe gheață. Portul măștii este obligatoriu și distanța minimă recomandată la casierie este de 1,5 metri. De asemenea, au specificat și faptul că, intrarea pe pista de patinaj este limitată la un număr de maxim 300 de persoane. La doar câteva ore de la anunțarea redeschiderii patinoarului, autoritățile locale au fost prezente la control. În urma verificării efectuate, Prefectura Sibiu a informat administratorii patinoarului că activitățile în aer liber sunt interzise, cu excepția celor cu un număr de maxim 10 persoane. În urma acestor măsuri, s-a luat decizia de a suspenda, momentan, activitatea.

CITEȘTE ȘI: Patinoarul din Sub Arini se închide. S-au trezit cu controale pe cap

Decizia a stârnit o mulțime de nemulțumiri. Sibienii s-au arătat revoltați, pe Facebook, spunând că activitățile ce se desfășoară în aer liber ar trebui încurajate, în niciun caz interzise.

„Decizie exagerată de închidere a unui spatiu de relaxare în aer liber, care se încadrează prin suprafața pe care o are, la accesul a unui număr cu mult peste 10 persoane, în actuala situație de prevenire a răspândirii virusului. Este o părere personală, poate greșesc. Ar trebui mai bine deschis încă un patinoar sau chiar două și aici fac referire la crearea posibilitătii de relaxare multiplă a celor care poate locuiesc la bloc și nu au alte posibilități de recreere/ sport iarnă”, scrie un sibian.

Sibienii se întreabă de ce a fost închis patinoarul din Sibiu, în condițiile în care cel din Cisnădie funcționează. De asemenea, susțin că activitățile în aer liber trebuie încurajate.

„Dar patinoarul din Cisnădie? Sau schiatul la Arena Platos? Este activitate în spațiu închis??? Și acolo este tot activitate în aer liber”, mai scrie o persoană.

„Era o bucurie pentru copii, un mod de a face mișcare și un mod sănătos de a petrece timpul liber”, spune o sibiancă.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

CFR Cluj-Sepsi OSK, 2-1. Avem doi oameni în PLUS, ce facem cu ei

Publicat

CFR Cluj a întâlnit, duminică seara, pe Sepsi OSK, într-un meci care încheia etapa a 7-a a play-off-ului Superligii de fotbal. Clujenii, cu evoluții oscilante, erau pe locul 3 înaintea meciului, având 34p., în timp ce…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Săptămâna Patimilor: După FLORII începe Săptămâna Mare- zile de post negru, rugăciune și abstinență. Ce nu ai voie să faci

Publicat

Săptămâna Patimilor – Ce semnifică fiecare zi din Săptămâna Mare. Credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare.

Fiecare zi din această săptămână are o semnificaţie specială în desfăşurarea evenimentelor premergătoare Învierii Domnului.

După Florii, credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare. Începând din seara de Florii, până în Vinerea Mare, în biserici se săvârşesc deniile.

În Săptămâna…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Reacția lui Voicu Paul după ce a plecat din PNL la PSD Alba Iulia: ”Sunt un traseist”. Cum își motivează decizia

Publicat

Voicu Paul a reacționat duminică 28 aprilie, după ce a fost făcut anunțul că a plecat din PNL spre PSD Alba Iulia. Fiind unul dintre cei mai vechi oameni din PNL Alba Iulia, Voicu Paul a ținut să își motiveze alegerea, printr-o postare pe Facebook. 

Acesta a spus că dacă este să aibe o etichetă de traseist, o va purta ”pentru ca orașului să îi fie bine”.

Însă a pus plecarea sa pe baza rupturii din PNL la momentul plecării lui Gabriel Pleșa în USR. De alfel, Voicu Și Pleșa au fost contra candidați la alegerile 2020.

Acum acesta a spus că se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Fotolii de masaj pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj. Licitație pentru închirierea spațiilor

Publicat

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj organizează la jumătatea lunii mai o licitație publică pentru închirierea de spații comerciale destinate amplasării unor fotolii pentru masaj.

Reprezentanții aeroportului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe