Connect with us

Alba

Valeriu Gheorghiţă: Profesorii ar putea avea prioritate la vaccinare, cel mai devreme de la 1 martie

Published

on



Cadrele didactice ar putea fi vaccinate cu prioritate, cu ajutorul echipelor mobile, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă.

Profesorii ar putea fi imunizați împotriva Covid-19 în săli de sport.

Valeriu Gheorghiţă a declarat, la Antena3, că au existat mai multe discuții despre vaccinarea cu prioritate a profesorilor, însă din cauza limitării numărului de doze pe care le-a primit România acest lucru nu s-a putut pune în practică.

„Vrem să se efectuzete, în primul rând, vaccinarea cadrelor didactice care sunt la interfaţa directă cu elevii, a personalului din creşe şi grădiniţe”, a mai spus dr. Gheorghiţă.

Acesta a mai precizat că acest lucru se va putea face cel mai devreme din 1 martie.

Citește și: Profesorii NU au prioritate la vaccinare. Ministrul Educației, CONTRAZIS în legătură cu imunizarea angajaților din Educație

Preșcolarii, dar și elevii s-au întors la școală începând din data de 8 februarie. Semestrul 2 a început în trei scenarii, în funcție de situația epidemiologică din fiecare localitate în parte.

Potrivit Ministerului Educației, până joi, la ultima raportare, la nivel național erau 244 de elevi și 329 de angajați din sistemul de învățământ…

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ANAT: 30% dintre utilizatorii voucherelor de vacanţă au ales vacanţe scurte de weekend, în zone turistice accesibile

Published

on

Aproape o treime dintre utilizatorii voucherelor de vacanţă au ales vacanţe scurte de weekend, în zone turistice accesibile, au transmis joi reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România. Potrivit ANAT, voucherele de vacanță care se apropie de data expirării pot fi folosite de români în agențiile de turism. 

Valoarea unui voucher de vacanță este în 2024 de 1.600 de lei pentru angajații din sectorul public, respectiv 6 salarii minime brute pe economie pentru sectorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO ȘTIREA TA ACCIDENT RUTIER la Alba Iulia: Două mașini s-au ciocnit pe Bulevardul Încoronării

Published

on

Un accident rutier a avut loc vineri, 4 octombrie, la primele ore ale dimineții, în Alba Iulia. 

Accidentul rutier a avut loc pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, în jurul orei 8:00. Din primele informații ar fi vorba despre o tamponare. 

În tamponare au fost implicate două autoturisme.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba nu a existat un apel la 112, dar în poze, la fața locului și-a făcut apariția și un polițișt.

De asemenea, în noaptea de joi spre vineri, un accident a avut loc, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Peste 300 de percheziții în toată țara. Dosar în legătură cu o firmă care vindea arme ilegal și le livra prin curier

Published

on

Polițiștii desfășoară peste 300 de percheziții în toată țara, într-un dosar privind nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. O firmă din afara țării ar fi comercializat online arme de autoapărare, tir sportiv cu aer comprimat, airsoft și le-ar fi expediat prin curier celor interesați.

Potrivit IGPR, vineri, 4 octombrie polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, sub coordonarea Direcției Arme,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Burse pentru stagii de masterat, doctorat şi de cercetare în străinătate. Ministrul Educației: Vom lansa în curând apelul

Published

on

A treia ediţie a apelului de burse pentru stagii universitare de masterat, doctorat şi pentru stagii de masterat, doctorat, postdoctorale şi de cercetare în străinătate urmează să fie lansată în curând, a anunțat joi ministrul Educației, Ligia Deca. 

„Am făcut câţiva paşi care vor sprijini şi încuraja tinerii să aleagă să continue studiile aici, acasă, spre o carieră de cercetare. Bursele studenţilor doctoranzi au crescut, din anul universitar trecut, la 3.200 lei lunar.

Vom lansa în curând a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement