Connect with us

Alba

Valoarea tichetelor culturale, majorată oficial. Ce sumă pot primi angajații pentru bilete la festivaluri, concerte sau muzee

Published

on



Valoarea tichetelor culturale care pot fi acordate angajaţilor, majorată. Valoarea tichetelor culturale care pot fi acordate angajaţilor lunar sau ocazional a fost majorată cu 10 lei, începând cu al doilea semestru al anului 2024.

Noile valori se vor aplica din luna octombrie 2024 până în martie 2025. 

Ordinul privind stabilirea valorii sumei indexate care se acordă sub formă de tichete culturale pentru semestrul II al anului 2024 a fost publicat vineri, 27 septembrie, în Monitorul Oficial.

Valoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Patriarhia Română, îndemn la rugăciune pentru ferirea de furtuni şi inundaţii. Clopotele „vor bate pentru dispersarea norilor”

Published

on

Patriarhia Română, îndemn la rugăciune pentru ferirea de furtuni şi inundaţii. Patriarhia Română îndeamnă clericii şi credincioşii din toate eparhiile la rugăciune şi solidaritate, în contextul avertizărilor meteorologice referitoare la furtuni şi ploi abundente. Potrivit reprezentanților Patriarhiei, în localitățile aflate sub avertizările de vreme rea, clopotele bisericilor vor bate „pentru dispersarea norilor”.

„Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cheile Întregalde, locul în care floarea de colț crește la cea mai joasă altitudine din Europa

Published

on

Cheile Întregalde, locul în care floarea de colț crește la cea mai joasă altitudine din Europa, se află în județul Alba.

Una dintre destinațiile de interes pentru orice turist, care este în căutarea unei escapade în natură, poate fi reprezentată de Cheile Întregalde.

Pe lângă aspectul impresionant, acestea constituie locul în care floarea de colț crește la cea mai joasă altitudine din Europa.

Cheile Întregalde sunt situate pe teritoriul administrativ al comunei Galda de Jos, satul Poiana Galdei și al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Lucrările de amenajare a stadionului din Tiur au fost recepționate. Când va putea fi folosit

Published

on

Recepția lucrărilor de amenajare a stadionului din Tiur a fost efectuată, a transmis sâmbătă primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar. Potrivit edilului, a fost finalizată montarea gazonului și a sistemului de udare, a fost construită pista pentru instalarea băncilor de rezervă și a fost amenajat gardul de împrejmuire al stadionului. 

Gheorghe Valentin Rotar a precizat că stadionul din Tiur va putea fi folosit începând cu primăvara anului viitor, pentru ca gazonul să aibă o durată de viață cât mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de inundații pentru mai multe râuri din Alba și alte județe din țară, până luni

Published

on

Hidrologii au actualizat sâmbătă avertizările Cod Galben și Cod Portocaliu de inundații valabile pe râuri din Alba și alte județe din țară până luni, 30 septembrie. 

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), sunt așteptate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale cotelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement