Cluj
Vedetele mesei de Paște la români. Rețete de mâncare tradițională
Drobul, baițul pentru friptura de miel, borșul de miel, salata Boeuf, ouăle roșii, cozonacul, Pasca cu brânză de vaci se regăsesc printre alegerile preferate ale românilor, atunci când se încep pregătirile asidue pentru Sfânta Masă de Paște.
Cluj24 vă prezintă câteva rețete din aceste preparate tradiționale.
Drobul de miel
Ingrediente:
1 kg măruntaie de miel:ficat, rinichi, plămâni, inimă, splină
Citește mai mult pe Cluj24
Dacă ți-a plăcut articolul:
ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online
Cluj
Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1. Clujenii obțin victoria în deplasare și păstrează șanse să obțină locul doi în Superligă
Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au întâlnit joi, pe Stadionul Ion Oblemenco în etapa a 6-a din play-off-ul Superligii României.
Clujenii s-au impus pe terenenul universității și păstrează șanse pentru…
Citește mai mult pe Cluj24
Cluj
Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea
Vineri, 26 aprilie, are loc la Cluj-Napoca evenimentul „Viitorul universităților tehnice”, inițiat și moderat de Mircea Miclea.
Scopul evenimentului este de a propune scenarii de construcție a unui viitor mai…
Citește mai mult pe Cluj24
U-BT Cluj-Napoca a început cu dreptul campania de calificare în finala Ligii Naționale de baschet masculin.
Baschetbaliștii clujeni au învins, joi, pe teren propriu acasă, echipa FC Argeș Pitești, în primul meci…
Citește mai mult pe Cluj24