Cluj
Vedetele mesei de Paște la români. Rețete de mâncare tradițională
Drobul, baițul pentru friptura de miel, borșul de miel, salata Boeuf, ouăle roșii, cozonacul, Pasca cu brânză de vaci se regăsesc printre alegerile preferate ale românilor, atunci când se încep pregătirile asidue pentru Sfânta Masă de Paște.
Cluj24 vă prezintă câteva rețete din aceste preparate tradiționale.
Drobul de miel
Ingrediente:
1 kg măruntaie de miel:ficat, rinichi, plămâni, inimă, splină
Citește mai mult pe Cluj24
ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online
De sărbători, fiecare dintre noi își petrece timpul cu cei dragi și se bucură de momentele magice petrecute în familie. Iulius Mall Cluj are un special de sărbători…
Citește mai mult pe Cluj24
Circulația rutieră va fi restricționată temporar joi, 18 decembrie, pe o porțiune circulată din comuna Florești. Autoritățile locale anunță închiderea traficului…
Citește mai mult pe Cluj24
Serviciul Român de Informații (SRI) a revenit la Cluj-Napoca pentru o nouă întâlnire cu mediul academic, continuând seria prezentărilor dedicate recrutării și…
Citește mai mult pe Cluj24
Cluj
Remus Lăpușan, deputat PSD de Cluj: Deciziile publice cer asumare, nu pasarea responsabilității
Deputatul Remus Lăpușan a declarat în Parlamentul României că România traversează o perioadă dificilă, marcată de probleme grave care afectează direct viața…
Citește mai mult pe Cluj24

