Connect with us

Cluj

Vești bune. Românii afectați de pana de curent de vineri vor putea fi despăgubiți, anunță ministrul Energiei

Publicat



Românii afectaţi de pana de curent care a avut loc vineri după-amiaza în aproape toate statele europene vor putea fi despăgubiţi dintr-un fond constituit la nivelul Comisiei Europene, iar dacă se va găsi vinovatul acestui incident, el va suporta despăgubirile, a anunţat, sâmbătă, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Declarația ministrului Economiei

“România a fost victima penei de curent ce a afectat aproape toate statele europene, nu cauza ei. Românii trebuie să ştie că în cazul unui incident european, cum este cazul în momentul de faţă, dacă nu se va reuşi să se stabilească cine este vinovat, atunci va exista la nivelul Comisiei Europene un fond prin care vor fi despăgubiţi cei afectaţi.

Dacă se va găsi vinovatul acestui incident, el va suporta despăgubirile”, a scris ministrul Energiei, pe pagina sa de Facebook.

El a transmis că despăgubirile se vor face prin instituţiile naţionale din fiecare ţară, iar Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului din România este deja în legătură cu autorităţile europene de protecţie a consumatorului.

“În momentul de faţă, sistemul românesc de transport de energie electrică funcţionează în parametri normali”, a mai scris…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Sute de motocicliști din Ardeal, așteptați la Festivalul Plăcintelor din Văleni, comuna Călățele, la o serbare câmpenească

Publicat

Cu ocazia împlinirii a 7000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj, sute de motociclisti din zona Ardeal, sunt invitați, sâmbătă și duminică la serbarea câmpenească ”La plăcinte înainte” din satul Văleni,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Clujul are o filială a Camerei de Comerț și Industrie România – China

Publicat

Camera de Comerț și Industrie România – China, filiala Cluj-Napoca, a fost inaugurată, joi seară, la eveniment fiind prezent și ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Han Chunlin.

Președintele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Izvorul Tămăduirii. Semnificația Vinerii Scumpe din Săptămâna Luminată. Ce obiceiuri și tradiții respectă creștinii?

Publicat

Vineri, în calendarul ortodox, este prăznuită sărbătoarea Izvorul Tămăduirii. Tradiția spune că bolnavii care se spală în cu apă sfințită în Vinerea Scumpă sunt vindecați de boală.

Anual, în prima…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Claudiu Târziu (AUR): Începe lupta pentru DEBARONIZAREA României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene

Publicat

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR și candidat pentru Parlamentul European, transmite un mesaj de încredere în șansele Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile din 9 iunie.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe