Connect with us

Alba

VIDEO: Accident între trei autoturisme, la ieșirea din Alba Iulia spre Partoș. Trafic aglomerat

Published

on



Un accident de circulație în care au fost implicate 3 autoturisme a avut loc miercuri în jurul orei 14:45, în Alba Iulia. 

Este vorba despre o tamponare față – spate în lanț, potrivit martorilor oculari. Accidentul s-a produs în zona de urcare pe pasarela dintre Alba Iulia și cartierul Partoș.

Nu au fost înregistrate persoane rănite, dar traficul s-a derulat cu dificultate timp de peste o jumătate de oră.

Coada de mașini a ajuns până aproape de benzinăria Petrom.


Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bursa locurilor de muncă, în 11 octombrie, la Alba Iulia. Câte posturi oferă firmele participante. Oportunități pentru angajare

Published

on

La Alba Iulia se desfășoară vineri, 11 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Cei care doresc să se angajeze vor putea discuta cu reprezentanții firmelor prezente la eveniment.

Până miercuri, 28 de agenți economici au confirmat participarea. Aceștia oferă peste 350 de locuri de muncă.

Evenimentul va avea locîn incinta Carolina Mall, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, Alba Iulia.

Acesta are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

UAT ORAȘUL TEIUȘ anunță începerea proiectului de investiție cu titlul ”Extindere rețea de canalizare menajeră în orașul Teiuș”

Published

on

Comunicat UAT Orasul Teius - proiect extindere retea de canalizare menajeraComunicat UAT Orasul Teius - proiect extindere retea de canalizare menajeraDocumentul în format PDF poate fi studiat AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Creditul Fermierului. Programul va fi extins, pentru finanțarea mai multor beneficiari. Bugetul schemei de ajutor de stat, majorat

Published

on

Programul Creditul Fermierului va fi extins, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Acesta va fi disponibil pentru aproximativ 7.500 de producători.

„Adoptăm azi noi soluţii pentru susţinerea producătorilor agricoli. Extindem programul Creditul Fermierului, unde acoperim parte din dobânda ce reprezintă ROBOR pe trei luni.

Acum, de fapt, permitem şi plata datoriilor restante către furnizori sau distribuitorii de materii prime, precum şi pentru culturi agricole calamitate”, a explicat premierul.

Potrivit sursei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Tânăr din Alba, cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic, în timp ce conducea un motoscuter. Ce au descoperit polițiștii

Published

on

Un tânăr din Alba s-a ales cu dosar penal după ce a condus un motoscuter fără a deține permis. În plus, vehiculul nu era înmatriculat.

Potrivit IPJ Alba, marți, 8 octombrie, în jurul orei 14.00, polițiștii Postului de Poliție Lunca Mureșului, în timp ce acționau pe raza localității Lunca Mureșului, au oprit, pentru control, un motoscuter care era condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading