Connect with us

Alba

VIDEO ATENȚIE: Patru urși, văzuți lângă Alba Iulia. O ursoaică cu doi pui și un mascul mare, filmați pe raza comunei Ciugud

Publicat


Patru exemplare de urs au fost văzute vineri, 23 iulie, în vecinătatea municipiului Alba Iulia.

Potrivit coordonatorului tehnic al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba, Felix Bogdan Dragomir, este vorba despre o ursoaică cu doi pui și un mascul mare, care au fost văzuți pe raza comunei Ciugud, în zona Dosul Drâmbarului. 

Reamintim faptul că un tânăr a murit și un bărbat este în stare gravă după ce au fost atacați, vineri, de un urs, în timp ce se aflau pe o pășune din județul Harghita.

Citește și Trei ciobani din Mureș, atacați de urs pe o pășune din Harghita. Un tânăr, găsit mort. Un alt bărbat, în stare gravă la spital

„Cât să mai îndurăm această situație??? Câți oameni trebuie să mai fie victime ale urșilor ca autoritățile competente să ia odată și odată măsurile necesare pentru gestionarea populației de urs, înmulțită peste măsură în ultimii 5 ani de când s-a oprit vânătoarea la această specie!!!!

Ieri (n.r. vineri, 23 iulie) a mai fost un atac provocat de urs asupra oamenilor, deznodământul: un om rănit grav și unul omorât. Total în ultimii doi, ani peste 20 de oameni uciși de urs și alte sute răniți și mutilați pe viață”, a scris Felix…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Cinci clasări pe podium pentru juniorii CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Taekwondo

Publicat

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București.

Citește mai departe

Alba

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ce spune ministrul Sănătății

Publicat

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru.

Citește mai departe

Alba

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. De ce sunt importante drepturile de autor

Publicat

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. Această zi este sărbătorită la nivel mondial în fiecare an cu scopul de a crește conștientizarea publică cu privire la importanța drepturilor de proprietate intelectuală și de a promova înțelegerea și respectul acestora în întreaga lume.

Citește mai departe

Alba

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la Alba Iulia și în satele apropiate. Amenzi de peste 8000 de lei și permise reținute

Publicat

Zeci de șoferi și mai mulți pietoni au fost amendați de polițiști, la Alba Iulia și în satele apropiate. A fost organizată o acțiune pentru siguranță rutieră.

Citește mai departe