Connect with us

Eveniment

VIDEO: Avion MIG prăbușit în Mureș – Pilotul s-a catapultat

Publicat



Un avion de tipul MIG al MApN s-a prăbușit în județul Mureș. Pilotul s-ar fi catapultat și acum primește îngrijiri medicale. Acesta a supraviețuit, fiind în prezent conștient.

Reprezentanții MApN au confirmat pentru MEDIAFAX că pilotul a supraviețuit și este conștient. Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30. Avionul a plecat de la Baza Aeriană 71 Câmpia Turzii.

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noi provocări pentru antreprenori: Decontul RO e-TVA precompletat de ANAF complică activitatea companiilor și a contabililor

Publicat

Noi provocări pentru antreprenori de la 1 august 2024 – Decontul RO e-TVA precompletat de ANAF complică activitatea companiilor și a profesionistilor contabili.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

CRONICĂ DE FILM TIFF. Doru Pop: Da’ cu calu’ ce-ați avut?!

Publicat

Printre premianții români de anului acesta de la TIFF s-au numărat doi debutanți în lung metraj, Horea Cutută și George ve Gänæaard, care a lucrat în echipele de la Ilegitim (2015) sau Fixeur (2016), filmul lor numindu-se…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

O femeie și doi bărbați, dealeri de droguri în Aiud, trimiși în judecată. Cu ce stupefiante au făcut sute de tranzacții

Publicat

O femeie și doi bărbați din Alba au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri. Dosarul instrumentat de DIICOT Alba Iulia a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Tribunalului Alba. Dosarul a primit undă verde în data de 19 iunie. 

La o simplă privire pe toate dosarele...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Procesiune de Rusalii prin centrul Clujului. Peste 100 de preoți și mii de credincioși ortodocși sunt prezenți

Publicat

Mii de credincioși având în frunte peste 100 de preoți din toate parohiile din Cluj-Napoca și din cele învecinate participă, duminică de la ora 18.30, la tradiționala procesiune de Rusalii pe străzile din centrul orașului….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe