Connect with us

Cluj

VIDEO. CFR Cluj – FSCB, 0-1. Clujenii sunt învinși pe teren propriu și pierd șansa de a se apropia de lider

Publicat



CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit astăzi, 14 aprilie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii României. CFR Cluj este învinsă pe teren propriu și se depărtează la 13 puncte de lider. 

Echipele de start

CFR Cluj: Sava – Manea, Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – Deac, Birligea, Otele
REZERVE: Balgradean, Hindrich – Malico, Mogos, Kresic, Aussi, Filip, Fica, Kaddouri, Serebe, Michael
ANTRENOR: Francisc Dican
FCSB: Tarnovanu – Cretu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Sut, Olaru – Popescu, Miculescu, Coman
REZERVE: Udrea, Vlad – Dawa, Harut, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
ANTRENOR: Elias Charalambous
ARBITRU: Sebastian Colțescu

CFR Cluj este învinsă de liderul FCSB pe teren propriu și pierde șansa la titlu

Prima repriză începe cu show-ul așteptat în acest derby, prima ocazie a partidei vine în minutul 12 când FCSB a recuperat în jumătatea adversă prin fundașul stânga Risto Radunovic care a trimis spre Adrian Sut care a tras puternic dinafara careului și a lovit bara transversală.
Deschiderea scorului vine în minutul 15 când FCSB a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri carăe a fost executată de Florinel Coman perfect la colțul lung și balonul s-a lovit de transversală ca mai apoi să intre în poarta apărată de Răzvan Sava și scorul a devenit 1 la 0 în favoarea oaspeților.
Primul șut pe spațiul porții al gazdelor a venit în minutul 35 când mijlocașul Otele a reușit o cursă până la marginea careului de unde a tras la firul ierbii, dar balonul a fost reținut fără probleme de Ștefan Târnovanu.
Ultima ocazie de gol a primei reprize a aparținut gazdelor, atacantul Daniel Birligea a fost lansat pe atac și l-a depășit cu mingea la picior pe fundașul FCSB-ului, Ngezana, dar cu toate acestea nu a reușit să trimită un șut periculos spre poarta FCSB-ului și balonul a fost reținut de portarul oaspeților.

Repriza secundă

Repriza secundă începe cu CFR Cluj pe atac care beneficiază de o lovitură liberă în minutul 47 executată de Ciprian Deac care a centrat perfect pentru Boben, dar acesta trimite puțin pe lângă poarta apărată de Târnovanu și scorul rămâne 1 la 0.
În minutul 73 CFR Cluj a avut cea mai mare oportunitate de a egala după câteva mingi săltate în careul FCSB-ului, balonul ajunge la mijlocașul Avounou care pasează decisiv pentru Birligea, dar acesta trimite pe centrul porții de la distanța de 2 metri și Târnovanu intervine salvator.
Replica FCSB-ului a venit două minute mai târziu când Ovidiu Popescu a pasat perfect pentru Darius Olaru, iar acesta a tras în forță de la aproximativ 11 metri, dar portarul Răzvan Sava a intervenit decisiv și păstrează scorul de 1 la 0, urmând ca la câteva secunde mai târziu Florinel Coman să trimită un nou șut, dar acesta a fost pe reținut fără probleme de portarul gazdelor.
Cu toate că echipa gazdă a continuat atacurile, nici unul din acestea nu a reușit a fi fructificat și partida s-a încheiat cu scorul de 1 la 0 în favoarea FCSB-ului, iar CFR Cluj s-a depărat la 13 puncte de lider și a pierdut aproape orice șansă la titlu.
Cosmin Olaru 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit astăzi, 14 aprilie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii României. CFR Cluj este învinsă pe teren propriu și se…

Citește mai mult pe Cluj24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Pro Infrastructură: Licitația tronsonului 2 al centurii metropolitane, ANULATĂ de Primăria Cluj-Napoca

Publicat

Asociația Pro Infrastructură a anunțat că licitația pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane a Clujului a fost anulată din nou.

Asociația Pro Infrastructura a arătat, pe rețelele de socializare, că Primăria…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Alunecarea de teren de pe str. Uliului, văzută din DRONĂ. Strada e închisă. Viceprimarul Tarcea, la fața locului

Publicat

Craterul apărut pe strada Uliului din Cluj-Napoca în urma surpării de teren de vineri seara a fost surprins de un clujean din dronă, iar imaginile arată dimensiunea sa și faptul că strada este complet blocată pentru accesul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj închiriază spații pentru fumători. Când e licitația

Publicat

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj anunță o licitație publică în 16 mai ora 9 pentru închirierea unor spații cu destinația spațiu fumători.

Potrivit anunțului de licitație, un spațiu este situat în incinta…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Alunecarea de teren de pe str. Uliului, văzută din DRONĂ. Strada e blocată total pentru accesul mașinilor

Publicat

Craterul apărut pe strada Uliului din Cluj-Napoca în urma surpării de teren de vineri seara a fost surprins de un clujean din dronă, iar imaginile arată dimensiunea sa și faptul că strada este complet blocată pentru accesul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe