Connect with us

Alba

VIDEO CHEFI la CUȚITE: O antreprenoare din Arieșeni i-a impresionat pe jurați cu preparate tradiționale și un afrodisiac moțesc

Publicat


YouTube video

O antreprenoare din Arieșeni i-a impresionat pe jurații emisiunii „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială. La ediția a 5-a din sezonul 9 aceasta a pregătit plăcinte pe lespede și drob de aur și le-a oferit celor trei jurați un „afrodisiac moțesc”. Concurenta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

În timp ce a pregătit plăcinte pe lespede și drob de aur, îmbrăcată în straie tradiționale, Cristina Nicola a dezvăluit numeroase detalii despre tradițiile și obiceiurile din Țara Moților. Potrivit acesteia, fiecare familie de moți are costume populare de la cei mai mici și până la cei mai mari.

Așezând cu grijă preparatele în farfurie, concurenta a așteptat apoi cu sufletul la gură verdictul dat de către cei trei jurați.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât impresionați de ceea ce au descoperit în farfurii. Aceștia au încercat să își dea seama despre ce rețete este vorba și cine ar fi putut găti o astfel de mâncare.

Apoi, cei trei au degustat din paharele cu băutură, în care se afla „un afrodisiac moțesc”, așa cum a dezvăluit concurenta din culise.

Pentru preparatul său deosebit, concurenta a primit…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un nou val de praf saharian deasupra României. Unde și când va putea fi observat. Anunțul meteorologilor

Publicat

val de praf saharian

Un nou val de praf saharian deasupra României. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că depunerile de praf vor putea fi observate în zonele unde va ploua.

”În perioada 16 aprilie ora 12.00 – 18 aprilie ora 00.00, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei.

Această masă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 551 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

bursa locuri munca

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 16 aprilie. Sunt vacante 551 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alegeri europarlamentare 2024: Pensionarii, speranța partidelor pentru următorii 5 ani. Ce meserii au candidații propuși pe liste

Publicat

Alegeri europarlamentare 2024: Majoritatea candidaților propuși de partide pentru alegerile europarlamentare sunt pensionari, arată o analiză realizată de Expert Forum  (EFOR). 

Partidele politice, alianțele electorale și candidații independenți au putut depune candidaturi până la data de 10 aprilie.

Pentru alegerile din 2024 s-au înscris 15 partide/alianțe și 7 candidați independenți, transmite http://expertforum.ro.

Termenul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Prelungirea contractului de muncă pentru profesori. Reactualizarea dosarelor la inspectorate se face până în 18 aprilie

Publicat

Profesorii își pot reactualiza până în 18 aprilie dosarele la inspectoratele școlare, pentru prelungirea contractului de muncă pe perioadă determinată.

Este vorba despre cadrele didactice cu definitivare în învățământ, cel puțin.

Potrivit metodologiei, până în 18 aprilie se face reactualizarea dosarelor personale, la inspectoratele şcolare, a cadrelor didactice care au primit acordul de principiu privind prelungirea duratei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe