Connect with us

Eveniment

VIDEO Ciucă: Succesul campaniei de vaccinare va depinde într-o foarte mare măsură de modul în care vom comunica

Publicat


 

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a declarat joi că succesul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 va depinde într-o foarte mare măsură de modul în care autorităţile vor comunica.

El a declarat, la începutul şedinţei de guvern, că miercuri a avut activităţi de pregătire şi derulare a campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

„Ieri (miercuri – n.r.) am avut mai multe activităţi legate de modul de organizare şi punerea în aplicare a tot ce înseamnă schemă de organizare şi funcţionare a campaniei de vaccinare. Vreau să mă opresc asupra unui aspect cât se poate de relevant şi pentru care cu toţii am căzut de acord, că trebuie să ne concentrăm şi să găsim soluţiile cele mai fezabile, este vorba de comunicare, pentru că succesul acestei campanii va depinde într-o foarte mare măsură de modul în care vom comunica şi de modul în care, aşa cum spunea cineva ieri, vom reuşi să ajungem să ducem mesajul la cel care stă în faţa porţii sau pe o bancă în parc, să înţeleagă şi să aibă tot ceea ce ţine de informaţiile necesare să poată să ia această decizie”, a afirmat Ciucă. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Florin Marin, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Sursa foto: gov.ro/ro

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Declaraţia anuală privind impozitul pe profit. Precizări ANAF despre completarea și depunerea Formularului 101

Publicat

Declaraţia anuală privind impozitul pe profit. ANAF face precizări despre depunerea Formularului 101.

Potrivit ANAF, pentru anul fiscal 2023, nu a fost modificată legislația care să impună actualizarea modelului și conținutului formularelor

  • 101 “Declaraţie privind impozitul pe profit”
  • 101 Grup fiscal”Declaraţie consolidată privind impozitul pe profit determinat de grupul fiscal”.

Ca urmare, în anul 2024, în vederea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Vitezomani pe drumurile Clujului. 127 km/h şi 6.400 de lei amendă. 220 de amenzi şi 48 de permise reţinute

Publicat

În perioada 2 – 3 martie a.c. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Cluj – Serviciul Rutier au pus în aplicare un plan de acțiune pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Cum ar putea fi eliminate microplasticele din apa potabilă. Ce au descoperit specialiștii. Studiu

Publicat

Un nou studiu a analizat cum ar putea fi eliminate microplasticele din apă. Acestea sunt particule din material plastic cu dimensiunea de cel mult 5 milimetri.

Prin fierberea apei de la robinet înainte de a o bea sunt eliminate aproximativ 90% din microplasticele cu care poate fi contaminată. Este concluzia unui nou studiu publicat în jurnalul Environmental Science and Technology Letters, transmite Live Science.

Microplasticele sunt particule…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Alba Iulia repară locurile de joacă din oraș. A început procedura de achiziție publică a lucrărilor

Publicat

Primăria Alba Iulia repară locurile de joacă din oraș. A publicat procedura de achiziție publică pentru contractarea lucrărilor. Locuitorii au sesizat, în ultima perioadă, necesitatea reparațiilor la spațiile de joacă pentru copii.

Mai mult, cel puțin într-unul dintre cazuri, a fost aplicată și o amendă din partea Protecției Consumatorilor, pentru primărie. Este vorba despre parcul de joacă din centru, lângă sediul…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe