Connect with us

Alba

VIDEO: Conflict între medici la Spitalul Cugir: ortoped vs. urolog. Reacții, declarații și proteste la poarta unității medicale

Publicat


Un conflict personal între medicul Eugen Brândaș ( urolog) și colegul său Sumant Ramchurn (ortoped), a devenit profesional și a culminat cu un protest în fața Spitalului Orășenesc Cugir. 

Spitalul din Cugir este recent în centrul atenției după mai multe acuzații grave din partea unor fost pacienți sau a rudelor, iar acum doi medici au decis să își rezolve problemele public. 

Pe de o parte este mediul Eugen Brândaș care îl acuză pe colegul său Ramchurn că nu își exercită profesia de medic după ce au avut un conflic personal, iar pe de altă parte ortopedul, spune că el nu a provocat nimic ci că din contră este victimă. 

Brândaș care a…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Luptătorii de takewondo din Alba Iulia s-au antrenat alături de unul dintre cei mai buni sportivi ai planetei, Carlo Molfetta

Publicat

Luptătorii de taekwondo ai cluburilor CS Unirea și CSM Unirea din Alba Iulia au avut ocazia să se antreneze cu unul dintre cei mai buni sportivi la nivel național. 

Este vorba despre un stagiu de pregătire, eveniment sportiv, ce s-a desfășurat la București, în acest weekend.

Sportivi din toată țara au avut ocazia să se antreneze cu Carlo Molfetta, unul dintre cei mai buni luptători de taekwondo din lume. 

Campion la Jocurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

O persoană din Alba a plătit cinci lei pentru transportul unui colet, dar a rămas fără bani pe card. Cum au acționat hackerii

Publicat

Fraudele informatice au ajuns să fie comune, iar o bună parte dintre utlizatorii de internet, sau cei care dețin carduri bancare ajung să cadă în plasa hackerilor. 

Este și cazul unei persoane din Alba, care a căzut victima hakerilor de pe internet. Modalitatea în care escrocii din mediul online acționează este descrisă într-o motivarea a Judecătoriei Alba Iulia. 

Din lipsă de probe, dar și pentru că banca returnează de cele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum a reușit primarul din Șpring, Iulia Stănilă, să pornească reciclarea de PET-uri în localitate: A apelat la copiii comunei

Publicat

Iulia Stănilă, primarul din Șpring, a dezvăluit într-o conferință de presă susținută la sediul partidului PNL Alba, cum a reușit să îi motiveze pe cetățenii comunei să recicleze. 

Mai exact acesta a spus că a administrația locală a amenajat un centru de colectare pentru reciclare de PET-uri, doze și sticlă, dar localnicii nu îl foloseau deloc. 

Din această cauză, primăria a trebuit să vină cu o soluție, iar Iulia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primarul USR din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, curtat de PSD pentru o candidatură în 2024. Ce spune acesta

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa (USR), este curtat intens de PSD, potrivit surselor Alba24. Acesta ar fi avut discuții cu europarlamentarul Victor Negrescu și cu premierul Marcel Ciolacu. 

Aceștia i-ar fi propus lui Pleșa o candidatură pentru un nou mandat de primar la Alba Iulia, din partea social-democraților.

Discuțiile complică lucrurile atât în PSD cât și în PNL și în USR.

Social – democrații aveau deja un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe