Connect with us

Eveniment

VIDEO Coronavirus/Cîţu: Testarea elevilor la revenirea din vacanţă, o soluţie bună să ţinem sub control pandemia

Published

on



Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că testarea elevilor cu teste non-invazive la revenirea din vacanţă reprezintă o soluţie bună de a ţine sub control pandemia de COVID-19.

 

„Aş face o propunere domnului ministru al Sănătăţii, ca la întoarcerea copiilor la şcoală, (…) copii care merg acum în vacanţă – aici este şi domnul ministrul al Educaţiei – deci împreună aş vrea să vă uitaţi pe acest aspect, să căutăm resursele, şi vă ajut şi eu, să-i testăm pe elevi când se întorc la şcoală. Să avem aceste teste non invazive, să testăm câţi mai mulţi dintre ei când se întorc la şcoală. Cred că este o soluţie bună să ţinem sub control pandemia”, a afirmat Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern. AGERPRES/(AS – autor: Alina Novăceanu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto: gov.ro

Agerpres


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Radu Sîrbu, cugireanul care face Kürtőskalács la New York, vizitat de Edsta, influencerul român care a lucrat cu Lady Gaga

Published

on

VIDEO: Radu Sîrbu, cugireanul care face Kürtőskalács la New York, a fost vizitat la standul său din Queens Market de Edsta, un influencer foarte cunoscut în SUA, inițiatorul mărcii ”Make America more Romanian”.

Eduard Florin Ilie, sau Edsta, este născut în România, locuiește în Los Angeles și New York și a devenit foarte popular pe Youtube și Instagram. Este și actor, și regizor.

Printre altele, tânărul a lucrat cu Lady Gaga pentru spectacolul ei din Las Vegas și a făcut parte din două campanii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Agro Social Hub revine cu arome de toamnă: linguri cioplite, gomboți și licori tradiționale, la T-emporary 23

Published

on

Agro Social Hub, un proiect Urbannect, revine cu o nouă ediție la Cluj-Napoca. Evenimentul promite o sărbătoare de toamnă autentică, cu meșteșuguri tradiționale, preparate culinare de sezon și demonstrații inedite.


Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

VIDEO: Cum ajută fondurile europene comunitatea de seniori din Ciugud. Centrul de zi în care vârstnicii uită de singurătate

Published

on

În fosta clădire a primăriei Ciugud peste 350 de vârstnici fac activități săptămânale. De la socializare, la jocuri de societate, sau chiar o simplă discuție. Este vorba despre centrul de seniori al comunei. Pentru ei înseamnă mult, chiar dacă pentru mulți dintre noi ar putea părea un lucru banal. Însă pentru un vârstnic să aibă un spațiu și să fie intregrat într-o comunitate este un gard înalt care se ridică în fața depresiei și a singurătății. 

La Ciugud, prin fonduri europene finanțate de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum se pregătește România de cutremur: Instituțiile publice vor trebui să aibă un plan de urgență. Proiectul, pe masa Senatului

Published

on

Cum se pregătește România de cutremur: Țara noastră se pregătește pentru eventualitatea unui cutremur de magnitudine mare. Mai multe instituții publice, precum primăriile și spitalele vor trebui să realizeze un plan de acțiune în cazul unei astfel de calamități, pe care să-l afișeze la vedere.

Acesta va urma modelul planului de evacuare în caz de incendiu.

Momentan, obligația este prevăzută într-un proiect de lege.

Vezi și LISTA adăposturilor de protecție civilă din România, unde te poți ascunde…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement