Connect with us

Eveniment

VIDEO: Deszăpezire pe Transfăgărășan. Utilajele mută zăpada de pe șosea

Publicat


Mai multe utilaje ale societăților de drumuri și poduri din București, Pitești și Sibiu participă la operațiunea de deszăpezire a Transfăgărășanului. Șoseaua este închisă din toamna anului trecut.

Utilajele mută zăpada de pe șosea. În unele sectoare stratul de zăpadă are câțiva metri înălțime.

„DRDP București, SDN Pitești ajută la procesul de deszăpezire de pe DN 7C – Transfăgărășan, sprijinind colegii de la SDN Sibiu Bâlea Lac”, au anunțat reprezentanții CNAIR pe Facebook.

Recent, utilajele au deszăpezit și Transalpina, cea mai înaltă șosea din România. Totuși, circulația este permisă doar pe parcursul zilei.

„În data de 16.06.2021 ora 13.00 a fost redeschis traficul rutier pe Dn7A (Transalpina) între localitățile Voineasa – Ranca , între orele 07.00-21.00, pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată mai mică de 3.5t. Între orele 21.00-07.00 traficul rutier este închis”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Amenzi majorate și sancțiuni penale pentru centrele de servicii sociale neautorizate. Noua lege a fost promulgată

Publicat

Noua lege ce aduce modificări importante în sistemul de asistență socială a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Sunt prevăzute amenzi mai mari, dar și sancțiuni penale în unele cazuri

„Legea a fost gândită să îmbunătățească protecția beneficiarilor. Atât în privința standardelor pe care furnizorii de servicii sociale trebuie să le îndeplinească, cât și în privința finanțării”, a declarat Simona…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Amenzi de peste 65.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Sute de mașini și persoane verificate

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au dat amenzi de peste 65.000 de lei, în cadrul acțiunilor în sistem integrat, derulate în ultimele 24 de ore. Au fost verificate sute de mașini și persoane.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate în 16 aprilie, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 423 de persoane. De asemenea, au fost verificate 269 de autovehicule.

Au fost constatate 234 de abateri de natură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Lucrări de reparații pe drumul Valea Gârboului – Rugășești. Sunt vizați 4,5 kilometri

Publicat

Au demarat lucrap de reparații pe pe drumul Valea Gârboului – Rugășești, DJ 182F, anunță Consiliul Județean Cluj.

lucrăriLE de întreținere curentă și periodică pe drumul județean Valea Gârboului –…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Se redeschide Salad Box la Alba Mall. Rețete sănătoase, gust unic, servire impecabilă (P)

Publicat

La Alba Mall poți experimenta, din nou, de miercuri, de la ora 14:00, cea mai bună opțiune când vrei să mănânci sănătos.

Salad Box – multiplul câștigător al titlului neoficial de cel mai sănătos gust al anului, dressingul de aur, sănătate în bucate, revine în Alba Mall. Mai mult decât o stare de bine creată pentru tine, rețete făcute cu pasiune, gust unic, ingrediente locale, transparență la standarde pe care le depășim…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe