Connect with us

Eveniment

VIDEO: Două familii au rămas fără locuințe, după un incendiu violent la o casă duplex din Petrila – Hunedoara

Publicat



Două familii au rămas fără acoperiș deasupra casului după ce un incendiu violent a mistuit o casăp tip duplex din Petrila, județul Hunedoara. Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape patru ore.

Potrivit ISU Hunedoara, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii din Petroșani și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Petrila au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o casă tip duplex din localitatea Petrila.

Întrucât incendiul a fost anunțat printr-un apel la 112 cu mult timp după inițierea acestuia, la sosirea echipajelor operative la fața locului acoperișul casei ardea generalizat, pe întreaga suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați.

Exista și risc de extindere a flăcărilor la anexe și la gospodăriile învecinate.

Șase persoane se aflau în interiorul locuințelor, acestea reușind să iasă la timp din clădire.

Intervenția pompierilor a durat aproape patru ore, fiind mobilizate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

”Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum amplasat necorespunzător”, a precizat sg.maj. Roxana Mateuț, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Schimbare radicală a vremii, anunțată de directorul ANM. Temperaturile scad brusc și vom avea parte de furtuni

Publicat

Schimbare radicală a vremii, anunțată de directorul ANM. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a precizat că în România se va produce o inversiune termică, iar în zilele de joi și vineri vom avea temperaturi de maxim 28 de grade. Potrivit acesteia, în toată țara vor scădea temperaturile și vom avea parte de furtuni, vijelii și intensificări ale vântului.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Un biciclist pedalează 432 de km de la Cluj-Napoca la Iași. Strânge bani pentru ca Maria să poată DANSA din nou

Publicat

„432 km of DREAMs”, o aventură anuală pe bicicletă de la Cluj-Napoca la Iași se desfășoară anul acesta între 27 și 29 iulie. Acțiunea are ca scop strângerea de fonduri pentru clujeanca Maria, o fetiță de 10 ani care…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

ASTĂZI: Circulație restricționată temporar pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna. Precizările CNAIR

Publicat

Circulația rutieră urmează să fie restricționată temporar miercuri, 27 iulie, pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna, pentru traversarea drumului național de către participanții la o competiție sportivă internațională. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Universitatea Olimpia Cluj are un nou ANTRENOR. Este multiplu CAMPION Național cu grupele de juniori de la FC Universitatea

Publicat

Universitatea Olimpia Cluj are un nou antrenor. Călin Sălăgean este multiplu Campion Național cu grupele de juniori de la FC Universitatea.

„Universitatea Olimpia Cluj anunță numirea domnului Sălăgean Călin în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate