Connect with us

Alba

VIDEO: Edi Schneider, invitat al emisiunii Garantat 100%. Artistul din Sebeș a vorbit despre muzică, libertate, tehnologie și film

Published

on



Edi Schneider a fost invitatul ediţiei de duminică a emisiunii Garantat 100%, realizată de Cătălin Ştefănescu la TVR 1. 

Cei doi au vorbit despre primii ani de după Revoluție, când românii descopereau libertatea, inclusiv în muzică și tehnologie nouă și veche.

Edi a vorbit despre reîntoarcerea sa spre muzică și a prezentat o serie de imagini cu care și-a ilustrat o melodie de pe vechiul său album ”Realități și idealuri”.

Imaginile, alb-negru, au fost filmate în Alba Iulia acum câțiva ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zile libere 2025: minivacanță de 7 zile la începutul anului și altă perioadă cu zile libere în primăvară. Ce planuri are Guvernul

Published

on

Zile libere 2025. Guvernul pregătește mai multe zile libere pentru bugetari, anul viitor. Este vorba despre zile-punte pentru prelungirea unei minivacanțe la începutul anului și crearea altei minivacanțe în luna mai.

Un proiect pus în consultare publică de către Ministerul Muncii prevede ca zilele de 3 ianuarie și 3 mai 2025 să fie declarate zile libere-punte.

Prin urmare, bugetarii vor avea minivacanță de 7 zile în ianuarie, după Anul Nou și încă o minivacanță de 4 zile, de 1 Mai.

Zile libere 2025….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Investiții în infrastructura IT, la Spitalul din Alba Iulia: sistem de teleradiologie și soluție de recunoaștere vocală

Published

on

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia investește aproape 3,6 milioane de lei pentru dezvoltarea infrastructurii IT la nivelul unității sanitare. Printre obiective se numără implementarea unui sistem informatic de teleradiologie, a unei soluții de recunoaștere vocală și achiziționarea de echipamente hardware.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a lansat luni, 14 octombrie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de echipamente și soluții software în cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vremea în săptămâna 14-20 octombrie. Temperaturi de toamnă autentică, ploi puține și ceață. Prognoza meteo în țară

Published

on

Vremea în săptămâna 14-20 octombrie. În următoarele zile, temperaturile vor fi cele apropiate de valorile normale ale perioadei. Sunt anunțate câteva ploi și vor fi condiții de ceață. Va fi o vreme de toamnă autentică.

Temperaturile scad mai ales din a doua parte a săptămânii. Țara va fi traversată, de la vest la est, de un front rece. Este înregistrat și avansul unei mase de aer polar maritim.

Vor fi abateri termice negative mare parte de săptămână, mai ales în sudul, estul și centrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Lucrări de reparații la un pavilion aflat în incinta Colegiului Militar din Alba Iulia. Licitație, lansată în SEAP

Published

on

Un pavilion aflat în incinta Colegiului Militar din Alba Iulia urmează să fie renovat, printr-o investiție de peste 1,5 milioane de lei. 

Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02444 Sibiu a lansat luni, 14 octombrie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de reparații curente construcții și instalații la pavilionul G, din cazarma 2660 Alba Iulia – Colegiul Național Militar Mihai Viteazul.

Valoarea totală a investiției este estimată la 1.586.363,04 lei, fără TVA.

Potrivit documentației, proiectul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading