Connect with us

Cluj

VIDEO/ Experiența UNTOLD 2021, pe un vas de croazieră în Marea Mediterană. Vor fi prezenți cei mai mari artiști și DJ-i. Vezi în ce perioadă va avea loc și în ce destinații va opri vasul

Publicat


UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, anunță că un nou concept de entertainment va fi lansat în vara anului viitor. Acesta se adresează celor dornici de experiențe exclusiviste, fiind organizat pe un vas de croazieră în Marea Mediterană, care va străbate destinații de top precum Roma, Ibiza sau Barcelona. Pe vas vor urca cei mai mari artiști și DJ-i de pe glob.

UNTOLD Odyssey este numele noului concept,la bordul vasului unde acesta va avea loc, urcând artiști și DJ-i care în trecut au făcut show-uri memorabile la festivalul UNTOLD. 

Festivalul va avea și 5 scene de muzică

„UNTOLD Odyssey se va desfășura în perioada 9-13 iunie 2021. În cele cinci zile de croazieră, cei aflați pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie, una memorabilă.

Pe lângă experiența unei croaziere pe mare, UNTOLD Odyssey va găzdui și 5 scene de muzică, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux”, după cum transmite PR manager-ul festivalului.

Măsuri împotriva COVID-19

Organizatorii promit o croazieră care va avea loc în cele mai sigure condiții, fiind implementate protocale în vederea gestionării infecției cu noul coronavirus.

„Organizatorii respectă toate măsurile și procedurile recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile internaționale, realizează testarea rapidă și PCR a tuturor pasagerilor înainte de îmbarcare, dispun de ultimele tehnologii, brățări de mobilitate cu senzori de mișcare, echipamente medicale de top, asistență medicală disponibilă 24 de ore din 24, spații de izolare și de tratare pentru orice fel de simptome. Vasul de croazieră va avea instalat la bord un laborator PCR și capacitate de testare rapidă imediată”, se arată în comunicatul transmis de organizatori.

Brățară cu senzori de mișcare, ca mijloc de siguranță împotriva COVID-19

Totodată, pasagerii vor trebui să se prezinte la bordul vasului cu teste PCR efectuate cu maximum 48 de ore înainte de îmbarcare, iar la sosirea în port, aceștia vor fi testați rapid și PCR, fiind lăsați să se îmbarce doar cei ale căror rezultate vor fi negative.

„Fiecare participant va purta o brățară de mobilitate, cu senzori de mișcare, care va înregistra cu cine intră în contact, iar în cazul apariției celui mai mic simptom, toți pasagerii cu care a intrat în contract vor fi testați de urgență. Vasul de croazieră va avea la bord doar 2500 de pasageri”, mai notează comunicatul emis.

Cine private cu artiștii

Pasagerii au la dispoziție patru tipuri de pachete de călătorie: Rhapsody Class, Charmed Class, Euphoria Class și Elysium Class. În funcție de pachetul ales, participanții pot avea acces la piscină privată, terasă la soare sau la cine private cu artiștii preferați.

Înformații suplimentare legate de achiziționarea pachetelor de croazieră se găsesc pe site-ul untold.com.

YouTube video

YouTube video

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

sursa: Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Pietoni loviți de mașini în Cluj-Napoca. Un șofer era beat

Publicat

Un pieton a fost lovit, luni dimineață, de un autoturism pe str. Frunzisului din Cluj-Napoca, la locul accidentului intervenind achipaje medicale. 

De asemenea, tot luni dimineață a fost înregistrat un alt accident…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro rămâne la trei bani depărtare de 5 lei

Publicat

În ciuda nivelului oscilant al aversiunii față de risc existent pe marile piețe, leul a reușit să rămână „cea mai stabilă monedă” din regiune.

Față de săptămâna precedentă, când a fost atins minimul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Claudiu Târziu: AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de SPIONAJ ucrainean

Publicat

Regimul de la Kiev, prin intermediul serviciului său de spionaj militar HUR, se amestecă grosolan în treburile interne ale României, în campania electorală în curs. Totodată, Kievul urmărește și intimidarea românilor din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Suntem mai aproape de ADMITEREA în programul Visa Waiver. Ce spune Guvernul

Publicat

Suntem mai aproape de admiterea în programul Visa Waiver. Acest lucru reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, a informat…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe