Connect with us

Eveniment

VIDEO – FC Hermannstadt, victorie cu Poli Iasi – Sibiul e pe primul loc în liga 2

Publicat



FC Hermannstadt merge ceas în liga 2. Sibiul are un start perfect de campionat, cu trei victorii din trei partide. După 2-1 acasă cu FC Buzău și 2-0 în deplasare cu Unirea Constanța, sibienii au învins cu 2-1, la Mediaș, pe Poli Iași, în duelul fostelor retrogradatelor din Liga 1.

După o primă repriză modestă, fără ocazii, partea secundă a fost mai animată la cele două porți, în special la cea a ieșenilor. Pentru FC Hermannstadt au marcat doi jucători introduși în repriza secundă, Ionuț Năstăsie (59′) și Loren Niță (88′), al doilea după ce Teodor Axinte a respins în două rânduri în față. Pentru Poli Iași a înscris Cristian Pușcaș (72′), după ce portarul Ionuț Rus a scăpat mingea în față.
”Spun ce l-am tot auzit pe Șumudică:…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. O instalație va transforma deșeurile de la CMID în energie electrică. A fost semnat contractul

Publicat

O instalație care va dezintegra deșeurile municipale și le va valorifica energetic a fost achiziționată de Consiliul Județean Cluj. „Gunoiul de la CMID va fi o amintire”, a declarat Alin Tișe.

Președintele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Expoziție inedită la muzeul din Alba Iulia, de 1 Iunie: Peste 170 de figurine din plastic cu Batman și inamicii săi vor fi expuse

Publicat

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va găzdui timp de aproape o lună o expoziție inedită. Expoziția a o fost gândită pentru cei mici, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului.

Este vorba despre o colecție privată cu figurine din plastic cu personajul de benzi desenate și filme, Batman. 

O colecție care numără peste 170 de figurine din plastic cu Batman, Robin și inamicii lor: Joker, TwoFace, The Penguin, sau Poision Ivy. De asemenea vor fi expuse și mai multe automobile ale supereroului (Batmobile). 

Expoziția va fi una inedită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Autobuz cu hidrogen testat, cu pasageri, la Cluj-Napoca. Puteți călători gratuit cu Emil Boc și ambasadorul Marii Britanii

Publicat

Un autobuz cu hidrogen va fi testat la Cluj-Napoca. Clujenii pot călători și ei gratuit cu acest autobuz, în care vor face un test și Excelența Sa, Ambasadorul Marii Britanii, Giles Matthew Portman, și primarul Emil Boc.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Comunicat Victor Negrescu, PSD Alba: România și județul Alba au tineri de excepție

Publicat

România și județul Alba au tineri de excepție. Am fost onorat să premiez zeci de tineri cu rezultate deosebite din județul nostru.

De la sport la geografie, de la muzică la șah, avem tineri care au devenit deja ambasadori de excepție ai județului Alba și chiar ai României în cadrul competițiilor internaționale.

Acești tineri demonstrează că se poate și că cea mai importantă resursă, din păcate ignorată de anumiți decidenți, rămân oamenii. Ei sunt pentru mine #OmulPotrivitLaLoculPotrivit și cred cu tărie că exprimă puterea noastră de a schimba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe