Connect with us

Alba

VIDEO: Florin Cîțu și-a dat demisia de la conducerea PNL: Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor. Am demisionat

Publicat



Florin Cîțu și-a dat sâmbătă, 2 aprilie, demisia de la conducerea PNL. Acesta a convocat o ședință pentru ziua de sâmbătă, dar nu a fost făcut cvorum, mulți politicieni nu au mers la ședință.

Din declarațiile făcute, Florin Cîțu voia să își depună demisia în fața colegilor săi, însă aceștia nu au fost prezenți. 

Florin Cîțu spune că nu-și va da demisia și din funcția de președinte al Senatului. „Acolo sunt alte discuții” a precizat acesta. Mai mult de atât, Florin Cîțu a mai spus că ceea ce se întâmplă acum în PNL nu dă dovadă de stabilitatea de care România are nevoie.

De asemenea, Cîțu a spus că celor care nu au venit la ședință le-a lipsit curajul. La Biroul Executiv convocat de Cîțu pentru sâmbătă de la ora 12.00 au fost prezenți doar Dan Vîlceanu, deputatul Cristian Băcanu și Teodor Stolojan. Restul, persoane apropiate de Florin Cîțu nu s-au prezentat la sediul central.

„Este clar pentru mine că această coaliție cu PSD a fost greu de digerat, nu a fost un lucru natural. Tot ceea ce am făcut în această funcție, de când am preluat funcția de ministru al Finanțelor, premier și această funcție de președinte PNL, am luat decizii pentru binele României.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Două femei din Blaj, specializate în furt de haine din magazinul Pepco, trimise în judecată. Au sustras zeci de produse

Publicat

Două femei specializate în furt de haine din magazinul Pepco din Blaj au fost trimise în judecată. Procurorii au probat trei fapte, în trei zile diferite. În total au furat zeci de articole vestimentare pentru copii. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 25 aprilie 2024, pe rolul Judecătoriei Blaj.

Furturile au fost comise în timpul programului de lucru, în luna ianuarie a anului 2023. Însă pentru că au fost făcute în jurul orei 19.00, acestea vor fi judecate pentru furt calificat.

Ce fapte au probat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rețeta unui bucătar din Alba pentru dezlegarea la pește de Florii: Cum se prepară ”Regina ciorbelor pescărești”. Ingrediente

Publicat

Dezlegarea la pește de Florii: Duminică, 28 aprilie, de Florii, este dezlegare la pește. Celor care vor să gătească și să mănânce o ciorbă de pește le prezentăm rețeta perfectă.

Regina ciorbelor pescărești, Storceacul. O rețetă a pescarilor din Sfântul Gheorghe, care se face cu sturion. Însă deoarece sturionul este greu de găsit, vă prezentăm rețeta cu file de șalău.

Rețeta a fost făcută pentru cititorii alba24.ro de bucătarul din Alba, Daniel Călin Horvath.

Rețetă Storceac sau Regina ciorbelor pescărești pentru Florii

Ingrediente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Petrecere a comunității srilankeze pe malul Ampoiului, la Alba Iulia. Cum văd muncitorii străini relațiile cu românii

Publicat

Zi de sărbătoare pe malul râului Ampoi la Alba Iulia. De obicei o sărbătoare a românilor începe cu niște grătare bine încinse, bere, cefe de porc și cârnați, totul la pachet cu multă bere. 

Sâmbătă, 27 martie 2024, pe malul râului, atmosfera era foarte diferită de cea făcută de români. Din boxele așeazate lângă o scenă, nu se auzeau artiști de petrecere români, ci orientali. Sri-lankezi mai precis. Mirosul de mici și cefe a fost înlocuit cu cel de condimente asiatice, cocos și miere. 

Comunitatea srilankeză din Alba Iulia a organizat o petrecere…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Polițiștii din Alba în dialog cu elevii: Sfaturi date de oamenii legii. De la comportament în societate la siguranța pe stradă

Publicat

Polițiștii din Alba au organizat o serie de activități destinate elevilor din județ. Este vorba despre activități preventive, dar și informative despre modul în care elevii trebuie să se comporte în societate. 

Peste 200 de elevi au luat parte la acțiunile poliției.

Este vorba despre elevi ai Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, ai Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” Aiud, ai Școlii Gimnaziale Stremț, ai Școlii Gimnaziale ”Singidava” Cugir, ai Școlii Gimnaziale „Simion Pantea” Sălciua, ai Liceului „Dr. Lazăr Chirilă” Baia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe