Connect with us

Alba

VIDEO: Formularul digital de intrare în ţară va fi obligatoriu, începând de luni. Cum se obține PLF, pas cu pas

Published

on



Formularul digital de intrare în ţară, sau formularul de localizare a pasagerilor va fi obligatoriu, începând de luni. Documentul trebuie să fie completat de toate persoanele care intră în România şi călătoresc cu avionul, trenul, mijloace de transport rutiere sau navale. Mai jos sunt pașii care trebuie urmați pentru obținerea lui. 

Acesta poate fi generat electronic prin intermediul platformei https://plf.gov.ro, dezvoltată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Formularul se completează cu maximum 24 de ore înainte de a intra în România şi va fi verificat odată cu cartea de identitate sau a paşaportului în sistemul informatic al Poliţiei de Frontieră

Persoanele care se prezintă la punctele de trecere a frontierei fără formular vor avea obligativitatea de a-l completa într-un termen de 24 de ore. Cei care nu completează documentul riscă o amendă cuprinsă între 2.000 de lei şi 3.000 de lei.

Formularul digital conţine următoarele informaţii: numele şi prenumele, datele de identificare şi de contact; ţara, regiunea şi localitatea de unde călătoreşte spre România, inclusiv cele tranzitate; localitatea şi adresa de destinaţie în România; mijlocul de transport cu care călătoreşte spre România;…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea în Alba în weekend 20 – 22 septembrie: Temperaturi în creștere. Diminețile și serile rămân reci. Prognoza meteo

Published

on

Vremea în Alba în weekend 20 – 22 septembrie: Temperaturi în creștere, dar diminețile și serile rămân reci. Prognoza meteo pe localități. Se anunță un weekend frumos, cu temperaturi care mai cresc cu câteva grade și mult soare. Totuși, diminețile și serile rămân reci.

Temperaturile cresc în fiecare zi câte puțin, așa încât duminică vom avea maxime de 25 de grade Celsius. Totuși, diminețile și serile rămân reci, cu temperaturi care coboară la valori cuprinse între 5 și 8 grade…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

ALBA: Campania Let’s Do It, Romania! Când are loc, cum te poți înscrie în campanie și unde te poți întâlni cu voluntarii

Published

on

”Let’s Do It, Romania!” organizează cea de-a XI-a ediție a Zilei de Curățenie Națională care va avea loc anul acesta pe 21 septembrie (sâmbătă). Evenimentul are loc și în județul Alba. 

Punctul de întâlnire pentru voluntarii din Alba Iulia va fi Căminul Studențesc Numărul 5, situat pe Strada Pinului, Nr. 45, Alba Iulia, de la ora 9:00. Acolo vor fi așteptați de coordonatorii evenimentului.

Înscrierile sunt deschise în continuare. Oricine vrea să se implice în această campanie o poate face Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ziua Recoltei la Aiud. Produse locale și ritmuri muzicale. Cine va cânta în cadrul evenimentului. PROGRAM

Published

on

Primăria Municipiului Aiud organizează Ziua Recoltei, eveniment la care vor participa producători locali din oraș și din împrejurimi.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, în data de 21 septembrie 2024, de la ora 08:00. 

Locația evnimentului este Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea”(Strada Iuliu Maniu, nr. 25).

Pe lângă varietatea mare de produse, vizitatorii se vor putea bucura și de un program artistic, susținut de Alexandru Bărăștean, Roxana Bărăștean, Cătălina Bichiu, Ioana Maier, Marius…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Deficitul bugetar a ajuns la 6,94% din PIB, cu aproape 30% mai mare decât cel prognozat

Published

on

Deficitul bugetului general consolidat reprezintă 6,94% din PIB, în creştere cu 1,94 puncte procentuale faţă de programul iniţial. 

Este un procent cu aproape 30% mai mare decât cel prognozat la începutul anului.

Informația este cuprinsă în nota de fundamentare a care însoţeşte proiectul de Ordonanţă de Urgenţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2024, publicată de Ministerul Finanţelor, potrivit Agerpres.

„Veniturile bugetului general consolidat se majorează, per sold, cu suma de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement