Connect with us

Alba

VIDEO: Fotbalistul Nicușor Stanciu din Alba Iulia, față în față cu jurnalista Andreea Bogdan. Despre viață, fotbal și pasiune

Publicat



Fotbalistul albaiulian Nicușor Stanciu a fost invitatul Andreei Bogdan, la prima ediție a podcast-ului ”Vorbe la timp”, cel mai nou proiect media al jurnalistei din Alba Iulia. 

Timp de aproape o oră, Nicușor Stanciu a vorbit alături de Andreea despre viața de la primii pași pe un teren de fotbal și până la onoarea de a fi căpitanul echipei naționale. 

De asemenea, acesta a avut parte și de o surpriză: primul lui antrenor din Alba Iulia, Alexandru Kalanyios, a vorbit despre primele momente ale lui Stanciu în teren și cum era acesta în afara gazonului.

Mai mult de atât, pe lângă momentele fericite de pe teren, acesta a vorbit și despre căsătoria sa, dar și despre faptul că mai așteaptă încă un copil.

Însă alături de Andreea Bogdan, Nicușor Stanciu și-a adus aminte și de momente mai puțin plăcute din viața sa, momente pe care le-a împărtășit publicului larg.

Interviul realizat de jurnalista din Alba Iulia cu fotbalistul Nicușor Stanciu poate fi urmărit integral pe pagina de YouTube a Andreei Bogdan.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat: Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba

Publicat

Comunicat: Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean Alba. PSD propune pentru Consiliul Județean o echipă de oameni din domenii diverse, serioși, integri și bine pregătiți, care își pun priceperea în slujba dezvoltării județului

”Fostul subprefect Corneliu Mureșan candidează din partea Partidului Social Democrat pentru președinția Consiliului Județean Alba. În vârstă de 38 de ani, Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management și în administrația județeană. De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba: 3 șoferi au rămas fără permis. Amenzi de peste 43.000 de lei

Publicat

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat duminică, 28 aprilie, acțiunile în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 787 de persoane și au fost verificate 376 de autovehicule.

Au fost constatate 213 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: INCENDIU la Alba Iulia. O mașină a luat foc, pe bulevardul Transilvaniei. Pompierii intervin cu o autospecială

Publicat

Un incendiu a izbucnit luni după-amiaza, în jurul orei 14:20, la un autoturism aflat pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia. 

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu în municipiul Alba Iulia, B-dul Transilvaniei.

Este vorba despre un incendiu izbucnit la un autoturism, fără persoane în interiorul mașinii.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă: Alba Iulia are cu cine! Pentru Primărie, pentru Consiliul Local, PNL are ECHIPĂ!

Publicat

Suntem garanția că Alba Iulia va crește, va progresa, se va dezvolta! Vă mulțumim pentru toată susținerea și vă asigurăm că niciun vot nu va fi în zadar! Alături de voi, suntem mai mult decât o forță!

În echipa dumneavoastră, dascăli, medici, avocați și antreprenori, oameni care performează, atât în sectorul privat, cât și în cel public:

Gabriel Pleșa

Gabriel Medrea

Ionuț Fulea

Marius Filimon

Corina Rotar

Lucian Morgovan

Cornel Sandu

Narcisa Bucureștean

Adrian Negruțiu

Bogdan Lazăr

Emil Popescu

Alin Stanciu

Adrian…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe