Connect with us

Cluj

VIDEO FOTO. 19 medalii de AUR pentru România la OPEN Kyokushin-kan European Championship 2024

Publicat



Performanță remarcabilă pentru România la OPEN Kyokushin-kan European Championship 2024, desfășurat pe 7-8 septembrie la BT Arena din Cluj-Napoca. Sportivii români au strălucit, obținând un total impresionant de 19 medalii de aur din cele 52 de locuri I puse în joc, alături de 18 medalii de argint și 36 de bronz.

„Majoritatea medaliilor au fost câștigate de sportivele românce, care au dominat categoriile de vârstă și greutate, cu Dincă Teodora și Crina Teodora Gheorghiu remarcându-se prin victoriile la seniori (premiul I seniori femei, categoria +65 kg kumite – lupte, respectiv premiul I seniori femei, kata – tehnică).

Kyokushin-kan

VIDEO FOTO. 19 medalii de AUR pentru România la OPEN Kyokushin-kan European Championship 2024

România a obținut rezultate impresionante și la competiția mondială pentru juniori, OPEN BGN International Cup UNDER12, desfășurată înainte de startul campionatului european. Micii sportivi români, cu vârste sub 12 ani, au dominat competiția, câștigând jumătate dintre medaliile de aur, argint și bronz: 11 locuri I, 12 locuri II și 14 locuri III. Performanțele lor au demonstrat încă o dată potențialul remarcabil al tinerelor talente din Kyokushin-kan și capacitatea României de a forma campioni la toate nivelurile.

Performanță remarcabilă pentru România la OPEN Kyokushin-kan European Championship 2024, desfășurat pe 7-8 septembrie la BT Arena din Cluj-Napoca. Sportivii români au strălucit, obținând un total impresionant de 19 medalii…

Citește mai mult pe Cluj24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Cererile pentru a primi cei 500 de lei pe cardurile educaționale 2024 se depun până pe 3 octombrie. Care sunt CONDIȚIILE

Publicat

Cererile pentru a primi cei 500 de lei pe cardurile educaționale 2024 se depun până pe 3 octombrie. Există, însă, anumite condiții care trebuiesc îndeplinite.

Părinții copiilor de grădiniță și elevilor…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Pompierii clujeni sar în AJUTORUL colegilor din Vaslui, în perspectiva inundațiilor care se anunță

Publicat

În urma efectelor fenomenelor hidrometeorologice din data de 14.09.2024 și a prognozei hidrometeorologice pentru data de 15.09.2024, care vizează județele Iași și Vaslui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Nicolae Ciucă, desemnat candidatul PNL la prezidențiale: Voi fi în slujba țării, în slujba românilor

Publicat

Cei aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara reuniți în Consiliul Național al PNL au votat în unanimitate pentru ca Nicolae Ciucă să reprezinte partidul în alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. MEDALII pentru sportivii clujeni de la Elite Martial Arts la Cupa României la Karate +13 ani

Publicat

Tinerii sportivi de la Clubul Elite Martial Arts din Cluj-Napoca s-au întors cu rezultate foarte bune de la Cupa României +13 ani care a avut loc în acest weekend la Brașov.

Munca depusă la antrenamente a dat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate