Connect with us

Cluj

VIDEO FOTO. Deschiderea anului universitar 2024-2025, la UBB Cluj. Judoka Alex Bologa, mesaj inspirațional pentru studenți

Published

on



Luni, 30 septembrie 2024, a avut loc ceremonia de deschidere a noului an universitar la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), Cluj-Napoca. Campionul paralimpic Alex Bologa, absolvent al UBB, a fost invitat special în cadrul ceremoniei.

Ceremonia de deschidere a anului universitar, oficiată de rectorul Daniel David, a avut loc luni, 30 septembrie, la sediul central al Universității Babeș-Bolyai, în Aula Magna. Un moment special a fost discursul campionului paralimpic Alex Bologa, judoka nevăzător care a câștigat medalia de aur la Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, absolvent al UBB.

Peste 55.000 de studenți și profesori la UBB Cluj. 17.000 de „boboci”

În deschiderea evenimentlui, rectorul Daniel David a evidențiat numărul impresionant de studenți și cadre universitare din cadrul UBB în acest an universitar, dar și prezența tot mai numeroasă a studenților internaționali în cadrul universității.

Luni, 30 septembrie 2024, a avut loc ceremonia de deschidere a noului an universitar la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), Cluj-Napoca. Campionul paralimpic Alex Bologa, absolvent al UBB, a fost invitat special în cadrul…
Citește mai mult pe Cluj24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Poliția extinde în toată țara sistemul informatic de MONITORIZARE electronică. Poate fi folosit în cazul procedurilor JUDICIARE

Published

on

Poliția română extinde în toată țara sistemul informatic de monitorizare electronică. Acesta poate fi folosit în cazul procedurilor judiciare.

„Prevenirea și combaterea violențelor de orice fel reprezintă un…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

VIDEO. Clujeanul Sabin Sărmaș CANDIDEAZĂ independent la Camera Deputaților

Published

on

Fostul candidat la Primăria Clujului, Sabin Sărmaș, nu renunță. Acesta vrea să candideze independent la Camera Deputaților.

„Mă știi deja.
Sunt eu, Sabin.

VIDEO. Clujeanul Sabin Sărmaș CANDIDEAZĂ…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

MAE: Atenționare de călătorie în Franța. Apeluri la GREVĂ

Published

on

Ministerul Afacerilor Externe a lansat, luni, o atenționare de călătorie în Franța, unde sunt posibile perturbări ale circulației mijloacelor de transport după ce sindicatele au lansat apeluri în vederea unei greve.


Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Ultimatumul lui Neluțu Varga: Vom începe să ne DESPĂRȚIM de cei care nu dau totul pentru CFR Cluj

Published

on

Neluțu Varga și-a băgat în ședință de urgență jucătorii și staff-ul tehnic după înfrângerea rușinoasă de sâmbătă din meciul cu UTA, scor 1-3. Patronul CFR Cluj a transmis un ultimatum clar inclusiv antrenorului Dan…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement