Connect with us

Cluj

VIDEO FOTO. Expoziție caritabilă la Cluj ,,Mâini pentru îngeri” în ajutorul copiilor bolnavi.Bani pentru Centrul ”Sf. Hristofor”

Published

on



Asociația ,,Sfântul Nectarie” Cluj în colaborare cu Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români-Filiala Cluj-Napoca (ASCOR Cluj-Napoca), a organizat în perioada 10-17 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca expoziția caritabilă ,,Mâini pentru îngeri”. Acest proiect are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru finalizarea Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice ,,Sfântul Hristofor” din localitatea Sânnicoară.

Scopurile nobile adună oamenii buni împreună

La vernisaj au participat peste 150 de persoane, iar printre acestea s-au numărat mitropolitul Clujului, IPS Andrei, episcopul Benedict Bistrițeanul, dar și numeroși oameni de cultură, clerici și teologi.

Mitropolitu a vorbit despre importanța cinstirii icoanelor, iar despre semnificația și importanța evenimentului au vorbit episcopul Benedict și părintele Ioan Bizău. Programul a inclus și momente artistice muzicale de către Grupul vocal ,,Synavlia” din Cluj-Napoca și de interpreta de muzică populară Alina Ceuca.

Gesturi  pentru un scop mare

Asociația ,,Sfântul Nectarie” Cluj în colaborare cu Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români-Filiala Cluj-Napoca (ASCOR Cluj-Napoca), a organizat în perioada 10-17 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din…

Citește mai mult pe Cluj24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Compania de Apă Someș majorează salariile angajaților în medie cu 1.000 de lei. De ce? Pentru că poate

Published

on

Compania de Apă Someș SA a solicitat Consiliului Județean Cluj aprobare să majoreze salariile angajaților cu circa 11% anul acesta, după ce luna trecută a majorat prețul la apă potabilă și la canalizare.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

CJ Cluj a aprobat intrarea în insolvență a Pază și Protecție Cluj SRL. Societatea merge în pierdere de 11 ani

Published

on

Consiliul Județean Cluj a aprobat demararea procedurii simplificate de intrare în insolvenţă a societăţii Pază și Protecție Cluj SRL, după 11 ani consecutivi de pierderi.

Consilierii județeni au aprobat, în…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

FOTO. Candidații PSD Cluj pentru parlamentare, înscriși la BEJ. Dîncu: Echipa va avea un scor bun la alegeri

Published

on

PSD Cluj a depus, joi, dosarele candidaților la alegerile parlamentare din 1 decembrie la Biroul Electoral Județean (BEJ), listele fiind deschise de Alexandru Cordoș, la Senat, și Răzvan Ciortea, la Camera Deputaților.


Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Bani de la Guvern pentru servicii de consultanţă privind modernizarea Palatului de Justiţie Cluj

Published

on

Palatul de Justiție Cluj va fi modernizat cu peste 67 de milioane de euro. Guvernul a aprobat recent alocarea din fondul de rezervă a sumei necesare acoperirii serviciilor de consultanță pentru investiție.

Guvernul a…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading