Connect with us

Cluj

VIDEO FOTO. Marius Balo, la biserică în Florești, în a doua zi de Paști. A cântat un cântec care l-a ajutat în închisoare

Publicat


balo popa e1650894662223.jpg

Profesorul clujean Marius Balo, care a sosit duminică seara acasă, la Cluj, după ce a petrecut 8 ani în închisoare în China, a participat, luni, în a doua zi de Paști, la slujba de Liturghie oficiată la biserica cu hramul “Sfântul Ioan-Iacob Hozevitul“ din Florești.
Praznicul Învierii Domnului nostru Iisus a făcut posibilă mult așteptata întâlnire cu cel mai bun prieten al copilăriei mele Marius Balo, profesorul de engleză închis în lagărul comunist timp de opt ani, Slavă lui Dumnezeu pentru toate”, a spus preotul paroh Ovidiu Ciprian Marțiș.
La slujbă au mai fost prezenți unchiul lui Marius Balo, Ioan Felecan, și preotul Dinu Criste.
În cadrul slujbei, Balo a cântat un cântec religios care l-a ajutat să treacă peste momentele grele din închisoarea din China și s-a adresat credincioșilor prezenți, spunând că îi mulțumește bunului Dumnezeu că l-a ajutat să treacă peste această perioadă.
”Am simțit toate rugăciunile pentru mine din acest loc și fiecare dintre ele mi-a adus-o Dumnezeu sub forma tăriei pe care o primeam.
Am trecut prin momente extrem de delicate, de mare încercare și exact în acele momente simțeam o energie imensă care se materializa înăuntrul meu. O energie plină de curaj care să mă ajute să trec peste încercarea în care eram în acel moment. (…) Dumneavoastră ați creat iubire din nimic”, a spus profesorul clujean.
Acesta a făcut apel la români să îi ajute pe refugiații din Ucraina, care trec prin momente grele, din cauza războiului cauzat de Rusia.
”Acest conflict se va câștiga de către inimi, inimele vor câștiga,…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cluj

Inspectoratul Școlar Cluj scoate din nou la concurs 20 de posturi de directori și directori adjuncți. VEZI lista școlilor

Publicat

scoala bob.jpg

Inspectoratul Școlar Județean Cluj anunță organizarea unei noi sesiuni a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Cluj.

În perioada iunie-octombrie 2022 Inspectoratul Școlar Județean Cluj organizează concursul pentru ocuparea celor 20 de funcții de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Cluj, rămase vacante după cele din perioadele septembrie-decembrie 2021, respectiv ianuarie-martie 2022.

Concurs pe postul de director sau director…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Vrei să fii jandarm? Înscrie-te la concurs. Jandarmeria Cluj ANGAJEAZĂ

Publicat

jandarmi.jpg

Jandarmeria clujeană face angajări, inclusiv prin încadrare directă. Iar pentru asta a pregătit și un filmuleț.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj organizează concurs pentru ocuparea a 13 posturi vacante de de subofițer pază principal și a 15 posturi vacante de subofițer operativ principal.

Jandarmeria Cluj angajează subofițeri

Recrutarea în vederea încadrării posturilor vacante se face prin rechemare în activitate sau prin încadrare directă.

Astfel, dacă ai 18 ani împliniți și ai luat BAC-ul poți să intri în echipa jandarmilor Clujeni.

Totul depre concurs poți afla AICI

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. FOTO. TIFF 21, la FINAL. Record de SPECTATORI. Cine pleacă acasă cu Trofeul TRANSILVANIA

Publicat

tiff 2.jpg

Ediția cu numărul 21 a TIFF, care s-a desfășurat sub sloganul „Make Film Not War”, a ajuns la final. Gala de închidere a festivalului de film a avut loc în Piața Unirii, în aer liber, așa cum a și început.

La Gală sunt prezente multe personalități, printre care Andreea Esca, Pavel Bartoș, Andi Moisescu, Emanuel Pârvu, Paul Ipate, dar și alți actori și regizori.

362 de de filme de lung metraj și peste 12 locuri unde au putut fi urmărite. Multe în aer liber, nu doar în Piața Unirii și în alte locuri din Cluj, ci și la Bonțida și în Florești.

TIFF la final

Acesta este TIFF 21 în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Secretarul adjunct al NATO, la TIFF Cluj: Rusia e o ţară de o mare cultură

Publicat

geoana tiff.jpg

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a afirmat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), că Rusia reprezintă „un contributor masiv la cultura universală”.

Răspunzând la o întrebare adresată în cadrul TIFF Talks cu privire la decizia organizatorilor de a primi în festivalul de la Cluj producţii ruseşti, lucru care nu s-a întâmplat la alte evenimente de anvergură din cinematografie, Mircea Geoană a precizat că nu trebuie abandonată speranţa că Rusia ar putea într-un anumit orizont, nu neapărat să ajungă o democraţie de tip…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe