Connect with us

Cluj

VIDEO FOTO. Mii de clujeni au luat lumină în noaptea de Înviere și au cântat ”Hristos a Înviat!”. Cei mai mulți, la Catedrală

Publicat



Mii de credicioși ortodocși au luat lumină în noaptea de Înviere la Catedrala Mitropolitană, dar și de la bisericile de cartier din Cluj-Napoca și au cântat ”Hristos a Înviat”, celebrând Învierea Mântuitorului Isus Hristos.

Cei mai mulți dintre ei au fost prezenți în fața Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca unde au asistat la slujba oficiată în aer liber de un sobor de preoți în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț.

La miezul nopții, credicioșii au luat lumina sfântă chiar de la mitropolit, care, cu câteva ore mai devreme, a fost după ea la Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj unde a aterizat avionul care a adus-o tocmai din Ierusalim, după care, cu lumânări și candele aprinse în mâini, au înconjurat biserica, în frunte cu IPS Andrei și preoții care îl însoțeau.

Mii de credicioși ortodocși au luat lumină în noaptea de Înviere la Catedrala Mitropolitană, dar și de la bisericile de cartier din Cluj-Napoca și au cântat ”Hristos a Înviat”, celebrând Învierea Mântuitorului Isus…

Citește mai mult pe Cluj24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Moment ISTORIC pentru Cluj-Napoca: Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență. STARTUL la centura metropolitană, pe 24 mai

Publicat

Astăzi a avut loc ceremonia de spargere a solului pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj, care a însemnat începerea efectivă a lucrărilor la acest obiectiv. La eveniment au participat și președintele PNL, domnul Nicolae…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Oțelul Galați – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru un loc în preliminariile Conference League

Publicat

Oțelul Galați și FC Universitatea Cluj se vor întâlni duminică, 19 mai, pe Stadionul Oțelul din Galați unde vor disputa singura partidă din semifinala play-off-ului care duce în turul 1 preliminar Conference League….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Mario a împlinit azi 7 ani. Polițiștii de la Câmpia Turzii i-au făcut o SURPRIZĂ

Publicat

Mario a împlinit azi 7 ani. Polițiștii de la Câmpia Turzii i-au făcut o surpriză. L-au sărbătorit chiar în sediul Poliției.

mariomario

„Ziua de naștere a lui Mario, un băiețel în vârstă de 7 ani, a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

După mai bine de 10 ani de așteptare, Spitalul Regional Cluj prinde viață

Publicat

După mai bine de un deceniu de așteptare, comunitatea clujeană a sărbătorit astăzi un moment istoric: primele ”semne de viață” ale Spitalului Regional de Urgență Cluj.

În prezența Ministrului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe