Connect with us

Cluj

VIDEO FOTO. Zone de relaxare cu HAMACE la un NOU centru de BIROURI din Cluj. Google și Amazon, printre clienți

Publicat



Joi a avut loc deschiderea oficială a primei locații Regus în Cluj-Napoca, cel mai mare jucător de pe piața de birouri flexibile și coworking la nivel global, cu 12 centre în  București și alte 3300 de centre în peste 100 de țări din lume. 

„Mă bucur enorm că deschiderea noastră a coincis cu scoaterea restricțiilor pentru că au avut o influență fantastică asupra modului de lucru și nu tocmai una favorabilă.

Regus e o companie de peste 30 de ani care se bucură de birouri flexibile, private și coworking. Flexibilitatea constă atât în suprafața închiriată – o firmă poate închiria de la o masă până la un etaj sau tot centrul – cât și în perioada închirierii.

O firmă poate închiria pentru o singură oră, o zi, sau perioade mult mai lungi”, explică Victor Tighinean, CEO.

Acesta a precizat că la Regus vin firme de la cele mai mici până la cele mai mari.

„Avem freelanceri, dar și firme precum Google și Amazon”, completează el.

De la cabine telefonice la colțuri de natură

Unicitatea birourilor Regus constă nu doar în flexibilitate, ci și în confortul angajaților. În pauze, ei se pot relaxa în spații special amenajate, cu hamace, fotolii circulare și excentrice.

Nu în ultimul rând, designul interior a fost gândit în așa fel încât toate centrele Regus din lume să arate la fel, prin urmare nu există diferențe între centrul din Cluj-Napoca și cele din străinătate.

Printre elementele decorative se numără și tăblițe pe care se poate scrie cu markerul, acestea ascunzând în mod ingenios cuierele.

„Avem mobilier steelcase, mochetă de cea mai bună calitate, totul este la cel mai înalt standard pe care îl are IWG în lume”, spune Victor.

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

AUR a făcut un legământ pentru țară la mormântul Crăișorului Munților: ”Avram Iancu suntem toți”

Publicat

“Unicul dor al vieții mele este să îmi văd națiunea fericită!”, spunea Avram Iancu. Asta vor și candidații AUR la alegerile din 9 iunie, cele europarlamentare și cele locale. O parte dintre acești au fost prezentați…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CTP Cluj: Vești bune pentru locuitorii din Sopor: se PRELUNGEȘTE linia 44

Publicat

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță locuitorii din zona Soporului că, începând cu data de 17.05.2024, vor beneficia de serviciu de transport în comun, prin prelungirea traseului liniei 44, ca urmare a solicitărilor…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

IMPORTANT. Târgul locurilor de muncă la Cluj Arena din Cluj-Napoca. Se oferă peste 800 de job-uri

Publicat

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj, organizează Târgul Locurilor de Muncă și Orientare în Carieră 2024, eveniment organizat cu sprijinul ANOFM / FII Informat. Evenimentul va avea loc, vineri,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Aproape 105.000 de lei, la concertul caritabil pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sfântul Hristofor”

Publicat

Un concert caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru Centrul de Îngrijiri Paleative Pediatrice „Sfântul Hristofor” din Sânnicoară, a avut loc la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe