Connect with us

Cluj

VIDEO. George Simion: Un nou proces PIERDUT de Iohannis, dar tot cu șase case rămâne

Published

on



Președintele AUR, George Simion, a spus, în cadrul unui video postat pe pagina de Facebook, că sentința în cazul lui Klaus Iohannis e încă una din multele care arată că acesta este un hoț. Liderul AUR a prezentat mai multe imagini cu casele familiei Iohannis.

„Klaus Iohannis are o nouă sentință de casă dobândită prin fals. Bună seara, dragi prieteni, de aici, din tabăra de lucru pentru sinistrații din comuna Pechea, județul Galați, sinistrați pe care Klaus Iohannis nu are ochi să-i vadă și îi salută de undeva din avionul de lux cu care merge și care costă 600.000 de euro pe călătorie. Sentința în cazul lui Iohannis e încă una din multele care arată că președintele nostru este un hoț”, a transmis George Simion în cadrul clipului postat.

VIDEO. George Simion: Un nou proces PIERDUT de Iohannis, dar tot cu șase case rămâne

Acesta a prezentat o serie de filmări cu casele lui Klaus Iohannis din Sibiu.

„Una din casele lui Iohannis folosită foarte mulți ani abuziv până când instanța a hotărât că nu are voie și nu are proprietate asupra acestei case. Sigiliul acesta e pus din 2015, dragi prieteni. Acesta e un spațiu pentru care familia Iohannis a încasat 320.000 de euro. Din 2001 până în 2015, când a venit sentința definitivă, familia Iohannis a încasat chirii după chirii de la Raiffeisen Bank, care după aceea s-a mutat.

Președintele AUR, George Simion, a spus, în cadrul unui video postat pe pagina de Facebook, că sentința în cazul lui Klaus Iohannis e încă una din multele care arată că acesta este un hoț. Liderul AUR a prezentat mai multe…

Citește mai mult pe Cluj24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. O experiență de voluntariat internațională cu AIESEC: „Am câștigat prietenii pe viață și experiențe minunate!”

Published

on

AIESEC este o organizație de tineri internațională, care oferă tinerilor de pretutindeni oportunitatea de a călătorii și a explora diverse culturi prin proiecte și programe internaționale.

Cu AIESEC aceștia au…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Clujul, locul 2 între cele mai atractive oraşe din România pentru a locui

Published

on

Cluj-Napoca se poziționează pe locul doi în topul celor mai atractive orașe pentru locuit din România, fiind surclasat de Brașov.

Cluj-Napoca se află pe locul secund în topul celor mai atractive orașe pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

OPINIE. Valentin Naumescu: Politica din România, intrată în zodia lipsei de soluții

Published

on

„Cel mai rău nu este neapărat să ai o conducere politică de care ești nemulțumit sau care ți-a trădat valorile și principiile pentru care ai votat-o, deși evident că asta îți lasă un gust amar. Cel mai rău nu este…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

FOTO. Femeie din Cluj-Napoca, dată dispărută. Ați văzut-o?

Published

on

O femeie de 47 de ani din Cluj-Napoca a fost dată dispărută, după ce a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Poliția face apel la publicul clujean pentru a o găsi.

O femeie din Cluj-Napoca a plecat de…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement