Connect with us

Alba

VIDEO: Imagini din sala în care se poartă negocierile dintre Ucraina și Rusia. Discuțiile au loc în Belarus

Publicat



O delegație ucraineană se întâlnește luni cu reprezentanți ai Rusiei, pentru negocieri privind încetarea focului. Discuțiile au loc la granița cu Belarus, lângă râul Pripyat, fără ”condiții prealabile”.

UPDATE 13.20: La începutul negocierilor, Makey a spus că toți cei prezenți se pot simți în completă siguranță. Apoi, la scurt timp , toți jurnaliștii și reprezentații media au fost scoși afară din sală.

Pe YouTube sunt redate imagini în direct din sala unde au loc aceste negocieri, în cea de-a cincea zi de război. Cele două delegații încearcă să găsească o soluție.

“Am convenit ca delegația ucraineană să se întâlnească cu delegația rusă, fără condiții prealabile, la granița Ucrainei cu Belarusul, lângă râul Pripyat“, a declarat președintele Volodimir Zelenskiy, într-o postare pe Instagram.

Liderul ucrainean…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Un fragment de geam din anticul Apulum, descoperit în cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia. Cum se producea sticla

Publicat

Probabil cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia, săpăturile realizate sub tipografia ”Altip”, au scos la suprafață vestigii arheologice suprinzătoare. 

Situl arheologic a scos la suprafață o casă romană impunătoare care a aparținut unei persoane importante din Apulum. Printre cele mai importante descoperiri se află și o diplomă militară, un artefact rar, care va fi inclus în categoria Tezaur. 

Arheologii muzeului continuă să prezinte ce vestigii au scos din șantierul arheologic și să explice și povestea lor.

Spre exemplu, recent, arheologii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Alba Iulia condamnat pentru violență în familie, la trei ani după ce și-a strâns fosta soție de gât. Pedeapsa primită

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia, actual pensionar, în vârsta de 53 ani, cu stagiul militar satisfăcut, a fost condamnat pentru violență în familie. Este vorba despre un caz petrecut la jumătatea anului 2021, dar care a primit o sentință în aprilie 2024. 

Victima bărbatului este fosta soție a sa, cu care la momentul faptei era în proces de divorț.

La mai bine de trei ani de la cominterea faptei, pensionarul în vârstă de 53 de ani a fost condamnat.

Ce au reținut magistrații din Alba Iulia

În data de 1 iunie 2021, în jurul orei 22.00, persoana vătămată a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Datoria României a crescut cu o sumă imensă, într-o singură lună. A ajuns la 52,4% din PIB. Cum arată cifrele iresponsabilității

Publicat

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă. Vorbim despre o sumă imnesă, de aproximativ 40 de miliarde lei, de la o lună la alta. 

Informația se regăsește în datele publicate de Ministerul Finanţelor MF), transmite Agerpres.

Ca procent din PIB, datoria guvernamentală a crescut la 52,4%, de la 49,9% în ianuarie.

În a doua lună a anului, datoria pe termen mediu şi lung s-a majorat la 786,851 miliarde de lei, de la 759,95 miliarde de lei în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șofer din Alba, testat pozitiv pentru substanțe psihoactive. Unde a fost tras pe dreapta de polițiști

Publicat

Un bărbat tras pe dreapta de polițiștii din Blaj a ieșit pozitiv la testul pentru substanțe psihoactive. Cazul s-a petrecut în data de 2 mai și a fost comunicat o zi mai târziu, pe 3 mai 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 mai 2024, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau împreună cu polițiștii rutieri din Blaj, pe raza localității Crăciunelu de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Blaj.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe