Connect with us

Cluj

VIDEO. Impresionant. Aproape 1.000 de persoane i-au cântat „LA MULŢI ANI” lui Florin Piersic

Publicat


Momente impresionante la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. O sală plină s-a ridicat în picioare şi i-a cântat „La mulţi ani” lui Florin Piersic, vineri seară, de ziua sa de naştere. Printre alţii, în sală au fost prezenţi mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ şi soţia primarului Emil Boc, Oana Boc.

Marele actor clujean Florin Pierisc a împlinit astăzi 87 de ani şi a ales ca şi la aniversarea sa să fie alături de spectatorii săi dragi. El a fost prezent pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, unde joacă piesa ”Străini în noapte”, alături de Medeea Marinescu.

„Publicul este cel mai important partener al meu.Această piesă pe care o jucăm astă seară am mai jucat-o de foarte multe ori. După 15 ani se împlinesc 1280 de spectacole. Sunt foarte fericit că în atâţia ani de zile, această piesă e campioana Romaniei din punct de vedere al spectacolelor şi al…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Stația CTP „Dorobanților” din Cluj-Napoca, relocată. Unde vor opri autobuzele 44 și 45

Publicat

Începând din 3 aprilie, stația Dorobanților, de pe strada Teodor Mihali, va fi relocată, anunță reprezentanții Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Stația Dorobanților, de pe strada Teodor Mihali, va fi relocată cu 200 de metri spre Podul Mărăști, înainte de intersecția cu strada Dorobanților.

Stația CTP „Dorobanților” din Cluj-Napoca, relocată. Unde vor opri autobuzele 44 și 45

Liniile deservite de noua stație vor fi 24, 24B, 25, 34, 48 si 48L.

Pentru liniile 44 si 45, stația Dorobanților se desființeaza, călătorii având posibilitatea de a utiliza stația Campus Universitar Vest.

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Jaf în Banca Transilvania. 1,3 milioane de lei furaţi din contul unui mort. Cum au procedat hoţii

Publicat

Peste 1,3 milioane de lei au fost furaţi de doi bărbaţi din contul unui decedat, cu ajutorul unei funcţionare bancare, unul dintre suspecţi recunoscând faptele printr-un acord încheiat cu procurorii, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, un bărbat în vârstă de 44 de ani este acuzat de acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată (13 acte materiale), efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată (27 acte materiale), spălarea banilor, uz de fals, fals în declaraţii şi participaţie improprie la fals intelectual.

El s-a folosit de o…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Rochie de dantelă din Țara Călatei (Cluj și Sălaj) a împărătesei Sisi, expusă la Budapesta

Publicat

La „Casa Tradiţiilor” din Budapesta a fost deschisă o expoziţie intitulată „Sisi şi arta populară – Atracţia dantelei”, care poate fi vizitată începând de joi și prezintă o felie până acum necunoscută a etnografiei maghiare, interesul deosebit manifestat de către împărăteasa Elisabeta, alintată “Sisi”, faţă de arta populară maghiară şi impactul social şi economic pe care acest fapt l-a avut asupra artei populare maghiare, arată MTI.

Szilvia Czingel, cercetător în etnografie şi curatoarea expoziţiei, a relatat că prima ocazie în care împărăteasa Elisabeta (“Sisi”) a Austriei şi Ungariei a văzut articole de artă…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Din aprilie, tichetele de creșă vor VALORA 600 de lei. DOCUMENTE necesare pentru eliberarea acestora

Publicat

Tichetele de creșă vor fi majorate începând cu luna aprilie. Acestea vor fi de 600 de lei, creșterea fiind de 30 de lei, scrie Alba24.ro.

Ele sunt acordate părinților, lunar, în anumite condiții.

„Pentru semestrul I al anului 2023, începând cu luna aprilie 2023, valoarea sumei lunare care se acordă sub formă de tichete de creşă, stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1045/2018 cu modificările ulterioare, este de 600 lei”, se arată în ordin. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial, potrivit edupedu.ro.

Citește mai departe