Connect with us

Alba

VIDEO Incendiu la Târgu Mureș, într-o zonă cu depozite de echipamente electrice, autoturisme și îngrășăminte. A fost emis RO-ALERT

Publicat


Fortele și mijloacele ISU Mureș intervin duminică în municipiul Târgu Mureș după ce un incendiu de proporții a izbucnit la un ansamblu de depozite. 

Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, iar autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT către populație.

Conform informațiilor inițiale, în interior se află depozitate echipamente electrice, autoturisme și un depozit de îngrășăminte, potrivit România24.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1000 de metri pătrați.

Acțiunile în desfășurare vizează localizarea focarelor și evacuarea materialelor depozitate. Intervenția este în desfășurare, a anunțat ISU Mureș.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Modificări la apartament: ce lucrări se pot face fără autorizație de construcție. Lucrările pentru care poți primi o amendă uriașă

Publicat

În această perioadă a anului mulți români își fac planuri de reamenajare a locuinței. Din dorința de a avea un spaţiu de locuit mai mare și mai primitor se poate ajunge foarte ușor la încălcarea legii.

Modernizarea apartamentelor pentru obținerea unor spaţii mai generoase a devenit o practică tot mai des întâlnită.

Fie că ajung să spargă pereții de la debaraua pe care nu o consideră utilă sau pe cei dintre cameră și balcon este important să știe că aceste lucrări neautorizate pot să îi afecteze mai târziu pe proprietari sau chiar pe potențialii cumpărători.

De multe ori, aceste modificări făcute fără să fie conform legii, pot…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

WhatsApp lansează două funcții noi, dar sunt doar pentru iPhone. Ce trebuie să ştie utilizatorii aplicaţiei

Publicat

WhatsApp a lansat două funcții noi, însă aceastea sunt disponibile doar pentru telefoanele iPhone. Utilizatorii aplicației vor putea acum să extragă textul conținut într-o imagine partajată în chat și să seteze mesaje vocale ca actualizare de status. Noutățile vin doar pentru utilizatorii iOS și nu vor ajunge și pe Android.

Prima dintre funcțiile introduse de WhatsApp oferă posibilitatea de a extrage automat textul dintr-o imagine partajată pe chat.

Noua funcție este extrem de simplă, atât timp cât imaginea conține un text clar și vizibil. Atunci când utilizatorul primește pe WhatsApp o imagine cu aceste caracteristici, poate extrage textul în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FGA poate primi cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea potenţialilor creditori de asigurare ai Euroins

Publicat

Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) poate primi cereri de deschidere a dosarelor de daună din partea potenţialilor creditori de asigurare ai Euroins România, după ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dispus retragerea autorizaţiei de funcţionare pentru acest asigurător, a anunţat vineri FGA.

„FGA a luat act de decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) prin care s-a dispus retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii Euroins România Asigurare Reasigurare SA şi constatarea stării de insolvenţă a societăţii, urmând ca Autoritatea de Supraveghere Financiară să promoveze, în instanţă, cererea de deschidere a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Patru tronsoane de drumuri din localitățile Șibot și Balomiru de Câmp vor fi asfaltate. Licitația, lansată în SEAP

Publicat

Patru tronsoane de drumuri și străzi din comuna Șibot vor fi asfaltate printr-o investiție de peste 5,5 milioane de lei. 

Primăria Șibot a lansat joi, 16 martie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru servicii de proiectare și execuția lucrărilor la obiectivul „Reabilitare străzi și drumuri în comuna Șibot, județul Alba”.

Valoarea totala estimată a investiției este de 5.551.945 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, drumurile propuse pentru a fi reabilitate au o lungime totală de 3.199 m. Acestea se află în localitățile Șibot și Balomiru de Câmp:

  • în localitatea Balomiru de Câmp
    • drum local –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe