Connect with us

Eveniment

VIDEO: Incendiu violent într-o localitate din Harghita. Focul ar fi fost pus intenționat

Publicat



Intervenție dificilă a pompierilor, joi noaptea, într-o zonă greu accesibilă din satul Plopiș, comuna Gălăuțaș din județul Harghita. În urma verificărilor s-a stabilit că focul ar fi fost pus intenționat.

Potrivit ISU Harghita, joi seară, în jurul orei 20, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, în cooperare cu SVSU Gălăuțaș, cu 3 autospeciale de stingere, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

Locația se afla într-o zonă greu accesibilă a satului Plopiș, comuna Gălăuțaș.

În urma incendiului, a ars, în întregime, un grajd cu șură, în care erau depozitate circa 2000 kg fân, pe o suprafață de cca 60 mp, pierderile materiale fiind evaluate la 10.000 lei.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

[Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Compania farmaceutică a recunoscut că acesta poate avea efecte secundare grave

Publicat

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Producătorul de medicamente AstraZeneca şi-a retras complet şi în mod voluntar de pe piaţă vaccinul anti-COVID-19. Compania anunţă că a iniţiat retragerea la nivel mondial a vaccinului său COVID-19 din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile” de la începutul pandemiei. 

De asemenea, compania a transmis că va proceda la retragerea autorizațiilor de comercializare ale vaccinului Vaxzevria în Europa, potrivit Reuters.

„Deoarece au fost dezvoltate mai multe vaccinuri împotriva COVID-19, variate, există…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Surpătura de pe strada Uliului, „izolată” cu o prelată de mari dimensiuni

Publicat

Autoritățile au acoperit zona surpată de pe strada Uliului cu o prelată, pentru a proteja aria de ploaie și alte fenomene care pot duce la surpare.

Angajații RADP au fost surprinși desfășurând o prelată de mari…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

România se îndatorează și mai mult în luna mai. Guvernul aprobă noi împrumuturi de 6 miliarde de lei

Publicat

România se îndatorează și mai mult în luna mai: Guvernul a planificat prin Ministerul Finanţelor mai noi împrumuturi de aproape 6 miliarde de lei, pentru luna.

Este vorba de împrumuturi de la băncile comerciale de 5,2 miliarde de lei, la care se pot adăuga 690 de milioane de lei, bani obţinuţi prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

Împrumuturile sunt mai mici decât cele din luna precedentă şi vor fi destinate refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat, precizează Ministerul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist”

Publicat

Spectatorii  Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia vor deveni actori. Este vorba despre copiii care au participat la un workshop de teatru. În urma workshop-ului care a durat trei luni, micii actori vor susține o reprezentație, joi, 9 mai. 

Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:

Arta actorului, coordonat de actrițele Viorica Boda și Teodora Popa, secondate pe parte coregrafică de actorul Tudor Cristian Popa;

Arta animației,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe