Connect with us

Alba

VIDEO: Incident la Parlament, între ministrul Energiei și George Simion: ”Ești un hoț/Ești un prost”. Ședință suspendată

Publicat


Şedinţa de plen de luni a Camerei Deputaţilor în care se dezbătea moţiunea simplă a USR a fost suspendată, după ce discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost întrerupt de George Simion, lider al AUR, care a mers la tribună şi l-a luat de braţ, având şi un schimb de replici cu Popescu.

În timpul discursului ministrului Popescu, George Simion a vociferat din sală.

„Îl rog pe domnul Simion să se ducă la Putin să scadă preţul la gaze”, i-a transmis Popescu lui Simion.

În replică, acesta a venit la tribună şi l-a bruscat pe Popescu, numindu-l ”hoţ”.

Copreședintele AUR, George Simion, s-a dus la pupitrul la care vorbea demnitarul, l-a luat de ceafă și de braț și i-a urlat în față că este un hoț. Virgil Popescu i-a spus lui George Simion că este un prost și a încercat să-l îndepărteze. Cei doi și-au strigat, în tandem: ”Ești un hoț/Ești un prost” (în video, de la minutul 34.19).

Şedinţa a fost întreruptă pentru scurt timp, după care preşedintele de şedinţă, Daniel Suciu, a spus că este fără precedent ca un ministru să fie agresat fizic în timpul discursului din Parlament şi a suspendat şedinţa.

Moţiunea simplă depusă de USR împotriva…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alba

Cum a rămas grădina Penitenciarului Aiud fără cartofi: Ce s-a întâmplat și ce fapte au avut de cercetat polițiștii și procurorii

Publicat

aiud penitenciar

Procurorii din Aiud au avut de cercetat un caz de furt mai aparte: Reprezentanții Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud au observat că din grădina ce aparține instituției au dispărut în jur de 1000 de kilograme de cartofi. 

În urma sesizării făcute, un dosar penal in rem a fost deschis pentru furt de către polițiștii din Aiud sub supravegherea procurorilor. Apoi, cercetările au avansat și oamenii legii au avut și suspecți, în cazul furtului de cartofi din grădina Penitenciarului.

Între timp, procurorii au cerut ca dosarul să fie închis, fapt pentru care o cerere de confirmare a renunțării penale a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Aiud, iar în data de 29 iunie 2022,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Florin Roman: Parlamentul a adoptat o nouă lege care revoluționează sectorul industriei de apărare, inclusiv a fabricii din Cugir

Publicat

Parlamentul României a adoptat Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 232/2016 privind industria naţională de apărare, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, pe care am inițiat-o în calitate de deputat PNL.

Noua lege revoluționează practic sectorul industriei de apărare, inclusiv a fabricii din Cugir, prin faptul că reorientează profilul industriei de apărare la situația geo-politică actuală.

Principalele modificări ale legii sunt următoarele:

  • La art.2. lit d) se completează cu “…dezvoltare technologică; inclusiv prin valorificarea operaţiunilor compensatorii aferente contractelor de achiziţii militare;”
  • La art. 3 lit ş) se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Admitere la Universitatea de Vest din Timișoara: Au început înscrierile. Programe de studii și locuri disponibile. DETALII

Publicat

La Universitatea de Vest din Timișoara a început procesul de admitere. Procesul pentru cei care nu sunt din Timișoara se poate realiza și pe platforma online făcută special pentru admitere. Pe platforma în cauză candidații pot completa informații dar pot și încărca documentele necesare. 

Aspiranții la studii universitare și-au început oficial procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea candidaților mai facilă – admitereonline.uvt.ro.

Până în prima parte a lunii iulie 2022, candidații vor putea să completeze informații și să încarce documente pe platforma de înscriere. Procesul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de caniculă și furtuni, luni și marți, în Alba și alte județe din țară

Publicat

Meteorologii au emis avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de caniculă și furtuni, valabile luni și marți în județul Alba și alte județe din țară.

Cod Galben de caniculă – în județul Alba și alte județe din țară

Potrivit ANM, în zilele de luni, 4 iulie și marți, 5 iulie, valul de căldură se va menține în toate regiunile, iar disconfortul termic va fi ridicat în zonele de câmpie și de podiș, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

În general temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 și 36 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade.

Cod Portocaliu de caniculă, în cinci județe din vestul țării

În zilele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe