Connect with us

Eveniment

VIDEO: Infractor la 17 ani. A vandalizat 7 mașini parcate într-o zonă centrală din Hunedoara

Publicat



Un tânăr de 17 ani, din Hunedoara, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a distrus 7 mașini parcate. A încercat să le spargă, ca să fure bunurile din ele. Polițiștii l-au identificat, la doar o zi după  comiterea faptelor.

Potrivit IPJ Hunedoara, vineri, 23 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Hunedoara, în urma activitățiilor investigative și de cercetare penală și a unei percheziții domiciliare, au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Hunedoara.

Tânărul este bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de tentativă de furt calificat.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că minorul, în noaptea de 22 spre 23 aprilie, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, prin spargerea geamurilor portrierelor (cu o șurubelniță), a pătruns în 7 autoturisme parcate în zona pieței Obor, din municipiul Hunedoara, încercând chiar să sustragă unul din acestea.

Activitatea infracțională a minorului a fost întreruptă de faptul că, la spargerea geamului portierei celui de-al șaptelea autoturism, s-a declanșat alarma, ceea ce l-a determinat să fugă.

Minorul a fost fost reținut și depus în Centrul de Retinere și Arestare Preventivă și va fi prezentat magistraților, în vederea luării măsurilor preventive.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cine sunt noii membri ai Consiliului Preoţesc și ai Colegiului Consilierilor din Arhieparhia de Alba Iulia şi Făgăraş

Publicat

Cardinalul Lucian Mureșan, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, a numit prin Decret noul Consiliu preoţesc și noul Colegiu al consilierilor Arhieparhiei de AlbaIulia şi Făgăraş. 

Conform Statutului, Consiliul preoţesc este un grup de preoţi care reprezentând prezbiteriul, îl ajută pe Arhiepiscopul de Alba Iulia și Făgăraș în guvernarea Arhieparhiei.

Consiliul preoţesc este compus din membri de drept, în virtutea funcţiilor încredinţate lor, membri numiţi în mod liber de către Episcopul Eparhial şi membri aleşi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Se sparge BULA IT-istă la Cluj? Concedieri în masă la Gameloft

Publicat

Se pare că, după ce NTT Data ar fi apelat la o reducere de personal, a venit rândul unei alte companii IT din Cluj să facă acest lucru. Este vorba de firma de gaming Gameloft care, din spusele unui cunoscător și fidel analist…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

(P) Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Pesediștii din Alba sunt ZERO la București”

Publicat

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Pesediștii din Alba sunt ZERO la București – senatorii PSD au respins proiectul deputatului zero-Tuhuț prin care a mințit moții cu extinderea rețelelor de gaze.”

Acum o lună de zile arătam promisiunile mincinoase ale pesediștilor din Alba prin care amăgeau moții cu extinderea rețelelor de gaze în Apuseni.

La acel moment, deputatul PSD cu zero activitate și zero realizări pentru Alba, Radu Tuhuț, primea aviz negativ de la Consiliul Legislativ, condus de Iordache (PSD), pe proiectul de lege prin care promitea luna de pe cer…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Festivalul ”Lucian Blaga” Sebeș 2024: Mircea Dinescu își lansează un nou volum de poezie. Eveniment la muzeul municipal

Publicat

Festivalul ”Lucian Blaga” Sebeș 2024: Duminică, 19 mai, poetul Mircea Dinescu își lansează volumul „E-obositor să nu iubești pe nimeni”. Evenimentul va fi organizat de la ora 19.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș.

Mircea Dinescu s-a născut în data de 11 noiembrie 1950, la Slobozia. A debutat ca poet în anul 1967, în revista „Luceafărul”, iar 1971 i se publica primul volum de versuri, „Invocație nimănui”, pentru care a fost răsplătit cu Premiul Uniunii Scriitorilor pentru Debut.

A fost considerat drept unul dintre cei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe