Connect with us

Alba

VIDEO: Mai multe străzi din Câmpeni, INUNDATE după o ploaie torențială. Cum arăta centrul orașului

Published

on



Mai multe străzi din Câmpeni au fost inundate luni după-amiază, în urma unor averse torențiale. În doar câteva minute, niveul apei, în zona centrală era destul de ridicat.

Mărturie stau mai multe video-uri postate în mediul on line. Mai exact, video-urile au fost realizate de un bărbat pe străzile Avram Iancu și Moților.


În imagini se poate observa cum circulația a fost îngreunată din cauza nivelului de apă destul de ridicat. Cel mai probabil canalizarea nu a făcut față debitului de apă.

Reaminim că meteorologii au emis o avertizare meteo, de tipul COD PORTOCALIU, pentru mai multe localități din zona de munte, din Alba.


CITEȘTE ȘI: UPDATE Noi localități din Alba, sub...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Președintele Klaus Iohannis va zbura din nou cu avionul de lux, la New York. Cum arată aeronava

Published

on

Președintele Klaus Iohannis va zbura din nou cu avionul de lux. De data aceasta se duce la New York la summitul ONU cu avionul privat de lux Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg. El mai are două luni de mandat. 

Informațiile au fost publicate de Boarding Pass, care a oferit și lista completă a zborurilor președintelui.

Avionul va fi același cu care președintele țării a mai zburat în mai și iulie 2024 la Washington DC (SUA) și în august 2024 la Chișinău (Republica Moldova), scrie G4Media.

...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Plafonarea tarifelor RCA până la sfârșitul anului. Proiect de HG, la Ministerul Finanțelor

Published

on

Plafonarea tarifelor RCA până la sfârșitul anului a fost anunțată luni de un proiect de Hotărâre de Guvern publicat de Ministerul Finanţelor.

Potrivit acestui proiect, prelungirea plafonării tarifelor RCA ar urma să fie menținută până la 31 decembrie 2024, transmite Agerpres.

Potrivit iniţiatorilor, în prezent în piaţa asigurărilor RCA din România se manifestă în continuare o reticenţă în ceea ce priveşte apetitul la risc al asigurătorilor RCA pentru anumite categorii de asiguraţi.

De asemenea,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Linia de cale ferată Alba Iulia – Zlatna a împlinit 129 de ani de la inaugurare

Published

on

Linia de cale ferată Alba Iulia – Zlatna a împlinit 129 de ani de la inaugurare. Linia ce traversează marginea sudică a Munților Trascău, pe valea râului Ampoi, a fost inaugurată în 22 septembrie 1895. 

Linia a fost construită de către „Societatea Anonimă a Căii Ferate Locale Alba Iulia – Zlatna”, după un proiect realizat de un inginer austriac. Aceasta avea un ecartament îngust, de 760 mm (linia normală având un ecartament de 1.435 mm).

Vezi și FOTO: Cum era o cursă cu Mocănița, între Alba...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vremea se schimbă radical: Temperaturile scad brusc, cu peste 10 grade. Prognoza meteo în România, pentru 23–29 septembrie 2024

Published

on

Vremea se schimbă radical. Temperaturile scad brusc, cu diferențe de peste 10 grade. Prognoza meteo săptămâna 23 – 29 septembrie.

Ultima săptămână a lunii septembrie va fi una foarte caldă, cu temperaturi de vară. Totuși, în weekend vremea se schimbă radical.

În mare parte din țară vor veni ploi însemnate cantitativ. Temperaturile scad brusc, cu diferențe de peste 10 grade Celsius.

Potrivit prognozemeteo.ro, chiar dacă în ultima săptămână din septembrie vom avea parte de zile frumoase, cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement