Connect with us

Eveniment

VIDEO: Mai mulți elevi și profesori din Sibiu au venit la școală pentru vizita lui Iohannis și Steinmeier

Publicat


Chiar în contextul în care toate școlile din România se află închise din cauza grevei generale, joi, mai mulți elevi și profesori din Sibiu s-au prezentat la școală special pentru a participa la vizita președinților Klaus Iohannis și Frank-Walter Steinmeier.

Președintele României, Klaus Iohannis, alături de președintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier, au fost, joi, la Colegiul Național Samuel von Brukenthal din Sibiu, colegiu unde Klaus Iohannis a fost profesor de fizică până în anul 2000, când a fost ales primar al Sibiului.

Cei doi președinți au fost întâmpinați de cadre didactice și de elevi în curtea Colegiului, chiar dacă în afara vizitei nu se țin ore, din cauza grevei generale.

Mai mult, președintele Klaus Iohannis a și glumit cu elevii, spunând „Vedeți? Până și greva are avantajele ei”, referindu-se la faptul că programul lor este lejer și au putut să apară în poză cu doi președinți.

Cei doi șefi de stat s-au întâlnit și cu elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde prima doamnă, Carmen Iohannis, predă limba engleză.

Carmen Iohannis nu participă la greva colegilor săi, ea desfășurând orele online.

Întrebată de jurnaliști dacă în liceul unde predă nu este grevă, Carmen Iohannis a spus că nu face politică.

„Noi nu suntem în liceu. Noi suntem să întâmpinăm președinții și să ne bucurăm de prezența lor.

Eu sunt cu elevii. Eu nu am venit aici pentru politică. Am venit împreună cu clasa mea să îi întâmpinăm pe președinți.

Atâta facem”, a spus Carmen Iohannis.

(sursa: Mediafax)


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

28 septembrie: Ziua Internațională a Accesului la Informație. Dreptul oamenilor care trăiesc în societăți democratice

Publicat

Ziua Internațională a Accesului la Informație este sărbătorită în fiecare an pe 28 septembrie și este dedicată promovării dreptului oamenilor de a avea acces la informații de interes public.

Această zi reprezintă o oportunitate de a sublinia importanța transparenței, responsabilității guvernelor și a altor organizații în furnizarea de informații relevante și accesibile cetățenilor.

Principalele obiective ale Zilei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum să lansezi un startup: Ghidul tău perfect pentru a începe o mică afacere (P)

Publicat

sursa foto pixabay

Atunci când porniți o afacere, sunt multe lucruri la care trebuie să vă gândiți. Primul este dacă sunteți sau nu dispus să vă asumați mai multe riscuri decât este confortabil.

S-ar putea să fiți tentat să vă înființați propria companie pentru că vă permite un control total asupra mediului de lucru și a programului, dar dacă asta înseamnă să vă expuneți fără nicio rezervă, atunci poate că nu este cea mai bună…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Marcel Ciolacu: Joi dăm ordonanța pentru majorarea salariului minim la 3.300 de lei. Noul salariu minim în construcții, mai mare

Publicat

Creșterea salariului minim pe economie: Guvernul va adopta joi o ordonanţă prin care salariul minim pe economie creşte de la 3.000 la 3.300 de lei şi o hotărâre prin care salariul minim în construcţii creşte de la 4.000 la 4.500 de lei, a informat, miercuri, premierul Marcel Ciolacu.

„Mâine dau ordonanţă şi HG, o dată pentru mărirea salariului (minim) de la 3.000 la 3.300 şi HG pentru mărirea salariului (minim) în construcţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Apă și canalizare pe 15 străzi din cartierul Orizont din Alba Iulia. Primăria a semnat contractul de execuție

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat miercuri că peste un milion de euro vor fi cheltuiți pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare de pe 15 străzi din cartierul Orizont. 

”Am semnat zilele acestea contractul de lucrări prin care pe străzile Azur, Zenit, Albatros, Uranus, Orizont 3, Orizont 4, Orizont 6, Orizont 9, Orizont 10, Orizont 16, Orizont 21, Orizont 23, Orizont 24, Orizont 25 și Orizont 26 vor fi extinse…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe