Connect with us

Eveniment

VIDEO: Momentul în care un hoț fură un portofel într-un magazin din Sibiu

Publicat


Maxim jumătate de minut. Atât i-a trebuit unui individ să fure un portofel aflat pe o tejghea într-un magazin din Sibiu. Păgubitul a sunat la poliție imediat ce și-a dat seama că nu mai are nici bani, nici acte. Dacă îl recunoașteți, sunați la 112.

Furtul s-a petrecut în cursul dimineții zilei de miercuri, 23 iunie, la ora 09:47, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

video

Individul cumpără ceva, plătește cu banii lui, iar în timp ce își aranjează portofelul, fură un altul aflat pe tejghea. Acesta era al unui client al magazinului. 

Bărbatul spune că a lăsat portofelul pe tejghea fiindcă a plătit produsele pe care le-a dorit. După care s-a dus să mai aducă altele la casa de marcat. „Am plătit materiale, mai luam materiale, nu…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Două sticle de băutură ieftină l-au adus în fața instanței: Bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a furat dintr-un Profi

Publicat

Un bărbat din Alba va ajunge în fața instanței și va fi judecat pentru furt calificat. Fapta: a furat două sticle cu băutură ieftină, dintr-un magazin Profi din Blaj.

Fapta s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an, iar dosarul a primit ”undă verde” în 26 martie 2024. Bărbatul în cauză va fi judecat de magistrații Judecătoriei Blaj. 

Suma, prejudiciul pe care l-a cauzat prin furtul său este de 37 de lei și 10 bani.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Când au elevii catolici VACANȚA de Paște în 2024

Publicat

Paștele catolic se sărbătorește, anul acesta, înaintea celui ortodox, pe 31 martie. Potrivit legislației în vigoare, elevii și profesorii au dreptul la zile libere.

Ministerul Educației a comunicat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Andrei Haneș, taragotistul din Alba, a luat locul I la Festivalul Național ”Florile Ceahlăului”. O doină a cucerit jurații

Publicat

Andrei Haneș, tânărul taragotist din Alba, a cucerit jurații Festivalului Național ”Florile Ceahlăului”. Acesta a obținut locul I, la secțiunea instrumente populare.

Muzicianul a declarat pentru alba24.ro că o doină a fost cea care i-a încântat pe jurați.

La preselecții, pentru festivalul național s-au înscris în jur de 200 de concurenți. Au fost selectați 85, dar în gală au intrat doar 25 de muzicieni.

Andrei și-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Primăria Alba Iulia caută firme care să curețe zonele de colectare a deșeurilor din municipiu. Valoarea contractului

Publicat

Primăria Alba Iulia caută firme care să asigure curățarea și dezinfectarea zonelor unde sunt puncte de colectare a deșeurilor din municipiu.

Este vorba despre cele peste 100 de platforme de gunoi, subterane și supraterane.

Primăria a lansat în 25 martie procedura de achiziție directă. Obiectul este ”curățarea și dezinfectarea platformelor subterane și supraterane din municipiul Alba Iulia.

Aceste servicii vor fi asigurate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe