Connect with us

Eveniment

VIDEO: Mureș: Au furat peste 250 de oi și 200 de miei

Publicat



Trei bărbați cu vârste cuprinse între 45 și 63 de ani din județul Mureș sunt bănuiți că au furat peste 250 de oi și 200 de miei. Polițiștii au făcut pe numele lor dosar penal și i-au reținut, scrie MEDIAFAX. 

Polițiștii din Mureș au făcut miercuri 7 percheziții domiciliare în județul Mureș, la locuințele unor bărbați bănuiți de furtul mai multor ovine.

Din cercetări a rezultat că, în perioada aprilie-decembrie, suspecții au furat peste 250 de oi și 200 de miei, de pe o pășune din comuna Pogăceaua.

Prejudiciul este de aproximativ 170.000 de lei.

În urma perchezițiilor au fost identificate peste 65 de ovine, susceptibile a proveni din furt.

Cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 45 și 63 de ani, din comunele Ceuașu de Câmpie și Pogăceaua, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar cercetările continuă.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș și Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cetățenii pot obține certificatul de cazier judiciar gratuit și prin HUB-ul de servicii online al MAI. Care sunt pașii

Publicat

Cetățenii pot obține certificatul de cazier judiciar gratuit și prin HUB-ul de servicii online al MAI. Certificatul de cazier judiciar pentru persoanele fizice se obține de la orice subunitate de poliție în care funcționează ghișeul pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar. Acesta se eliberează, de regulă, pe loc sau în cel mult 3 zile lucrătoare.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Cruzime fără margini. Câine legat de mașină și apoi tras pe un câmp la Săndulești în Cluj

Publicat

Un nou caz de cruzime împotriva animalelor a fost sesizat la Cluj. Este vorba de un câine chinuit de o persoană, iar imaginile au apărut în spațiul public. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional. Videoul conține și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Restricții de circulație pe mai multe tronsoane de autostradă din țară. Atenționări pentru șoferi

Publicat

CNAIR anunță restricții de circulație pe mai multe tronsoane de autostradă din țară. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență, pentru a evita evenimentele rutiere.

Citește mai departe

Alba

Șoferii vor fi amendați în baza filmărilor de pe camerele de bord sau de monitorizare a traficului. Cum se poate face o sesizare

Publicat

camera bord

Șoferii vor fi amendați în baza filmărilor de pe camerele de bord sau de monitorizare a traficului. Conducătorii auto care surprind pe camerele de bord comportamente agresive în trafic vor putea trimite înregistrările audio-video polițiștilor. Pe baza acestora, oamenii legii îi vor putea amenda pe șoferii indisciplinați, prevede o ordonanță de urgență publicată recent în Monitorul Oficial. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate