Connect with us

Alba

VIDEO: Noul stand de prezentare a județului Alba, inaugurat în sediul CJ din Cetatea Alba Carolina, de Ziua Mondială a Turismului

Published

on



Consiliul Județean Alba a inaugurat noul stand de prezentare a județului, în cadrul unui eveniment organizat la sediul instituției, din Cetatea Alba Carolina. De Ziua Mondială a Turismului, CJ Alba a organizat, vineri, o serie de activități.

Standul de prezentare a județului include principalele obiective turistice și va fi folosit la târgurile naționale și internaționale de profil.

Cu ocazia inaugurării standului, a fost organizat și evenimentul ”porți deschise” la noul sediul al Consiliului Județean…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Noaptea Cercetătorilor Europeni la Alba Iulia. Microorganisme din râuri, obiecte militare de acum 110 ani și alte ateliere

Published

on

Noaptea Cercetătorilor Europeni la Alba Iulia se desfășoară vineri seara, pe aleea Muzeului, la Sala Unirii și Museikon. Sunt prezentate experimente și date interesante din mai multe domenii.

Pe aleea Muzeului, este prezentată ”Viața din râu”. Organizația ”Cercetașii României” derulează un proiect prin care copiii, dar și adulții, pot afla despre microorganismele din ape.

Acestea pot fi văzute la microscop. Inițiativa este menită să aducă în atenție importanța prevenirii poluării.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO ȘTIREA TA: Mai multe zone din Alba Iulia, pline de insecte ”ploșnița cerealelor”, ce intră în locuințe. Ce spun cetățenii

Published

on

În mai multe zone din Alba Iulia, cetățenii au sesizat că s-a înmulțit numărul insectelor ”ploșnița cerealelor”, care le intră în locuințe. Chiar dacă nu sunt periculoase, aceste insecte elimină un miros puternic și neplăcut, dacă sunt strivite.

În zonele urbane, sunt cunoscute sub denumirea de ”gândac puturos marmorat”.

Prezența acestora în număr mare a fost sesizată de cetățeni care locuiesc în centrul municipiului, dar și în cartierul Recea. Aceștia cer soluții de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Părinții, nemulțumiți de semafoarele nefuncționale din Alba Iulia: Incompetență totală! Cine răspunde dacă vor fi accidente acolo?

Published

on

Mai mulți cetățeni din Alba Iulia sunt nemulțumiți de faptul că nu semafoarele noi din oraș nu funcționează. Cei mai supărați sunt părinții, care spun că în zona școlilor lipsește siguranța pentru elevi. 

O parte din părinții elevilor de la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia spun că nu își pot lăsa copiii să meargă singuri la școală pentru că semafoarele din intersecția de la piață nu funcționează, iar traversarea este foarte periculoasă pentru cei mici.

”Dimineața…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO ȘTIREA TA: Cost suplimentar de 10 euro pentru o tânără care a vrut să cumpere un bilet de autobuz STP în Alba Iulia

Published

on

O tânără din Alba Iulia s-a trezit cu un cost suplimentar de 10 euro după ce a vrut să cumpere printr-un SMS un bilet de autobuz la STP.

Potrivit acesteia, vineri dimineața, în jurul orei 06:20, a trimis un SMS la numărul 7477 cu textul „z1”, pentru a cumpăra un bilet de călătorie valabil pentru Zona 1 – în municipiul Alba Iulia.

Tânăra nu a primit imediat codul de confirmare, astfel că a fost nevoită să cumpere un bilet fizic, de la un automat de bilete.

Ulterior, începând cu ora 10:05, a început…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement