Connect with us

Alba

VIDEO: Pedeapsa primită de un șofer din Alba care a provocat un accident rutier grav, în urma căruia un bărbat a decedat

Publicat


accident

Un șofer din Alba care a provocat un accident grav, în urma căruia un bărbat a decedat la spital a fost condamnat de către magistrații din Alba Iulia. O decizie în primă instanță a venit în data de 18 ianuarie 2023. 

Este vorba despre un accident petrecut la sfârșitul lunii iulie a anului 2019, pe DJ 107, între Teleac și Hăpria. În urma accidentului grav de circulație au fost rănite trei persoane, printre care și un minor. 

Una dintre victime, un bărbat a fost transportat la spital, dar după două săptămâni a decedat. Motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 29.07.2019, în jurul orei 13:58,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Programul de internship al Guvernului României: 150 de locuri disponibile pentru ediția 2024. Condiții și calendar

Publicat

palatul-victoria-guvern

Programul oficial de internship al Guvernului României va continua și în acest an, 150 de stagiari având șansa de a activa în instituțiile administrației publice centrale, în perioada 1 iulie – 30 august 2024.

Potrivit Guvernului, tinerii interesați de această oportunitate se vor putea înscrie pe platforma www.internship.gov.ro, în perioada 1 aprilie – 11 mai 2024.

Fiecare aplicant va trebui să își creeze un profil de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea în România în săptămâna 25 – 31 martie 2024: Ploi și instabilitate atmosferică, apoi temperaturi de vară. Prognoza meteo

Publicat

flori soare furtuna vremea prognoza meteo

Vremea în România în săptămâna 25 – 31 martie 2024: Ploi și instabilitate atmosferică, apoi temperaturi de vară. Prognoza meteo. Ultima săptămână a lunii martie va fi una care aduce schimbări bruște de vreme.

Va fi o săptămână care începe cu ploi – posibil însemnate cantitativ, potrivit prognozemeteo.ro. Primele zile ale săptămânii 25 – 31 martie 2024 vor mai aduce episoade de instabilitate atmosferică. Apoi, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai multe străzi din Sebeș. Valoarea investiției

Publicat

Sistemul de iluminat public urmează să fie modernizat pe mai multe străzi din Sebeș. Investiția se ridică la peste 830.000 de lei. 

Primăria Sebeș a achiziționat, pe 22 martie, prin intermediul platformei SEAP, execuția lucrărilor de modernizare a sistemului de iluminat pe mai multe străzi din municipiu.

Valoarea lucrărilor este de 835.000 de lei, fără TVA, ofertantul fiind LedTrading SRL din Cluj-Napoca.

Investiția este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Program până la ora 13.00, pentru supermarket-uri și mall-uri, în weekend. O nouă propunere a micilor comercianți

Publicat

Reprezentații micilor comercianți vin cu o nouă propunere către Guvern. Marile magazine să funcționeze în weekend până la ora 13.00. Este o nouă propunere după ce, ideea de închidere a supermarket-urilor și mall-urilor pe weekend, a fost respinsă de guvern. 

Vicepreședintele Asociației Naționale a Comercianților Mici si Mijlocii, Feliciu Paraschiv, a spus că în acest fel angajații marilor magazine ar avea mai mult timp…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe