Connect with us

Eveniment

VIDEO: Percheziții în județul Sibiu, într-un dosar de delapidare. Prejudiciu de 800.000 de euro

PublicatMiercuri dimineața, polițiștii din Sibiu desfășoară șase percheziții în cadrul unui dosar în care mai multe persoane sunt suspectate de furtul de produse de la o companie comercială. Prejudiciul estimat în acest caz se ridică la suma de 800.000 de euro.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu fac șase percheziții în județele Sibiu și Argeș, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

16 persoane vor fi duse la Poliție pentru audieri, într-un dosar penal în care prejudiciul se ridică la aproximativ 800.000 de euro.

În fapt, în perioada 2020-2023, mai multe persoane, aflate în diferite relații profesionale cu un agent economic, au sustras produse din stocul acestuia.

Cercetările sunt desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

(sursa: Mediafax)


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noi parcuri și zone verzi la Alba Iulia. Proiect pentru un parc de 9 hectare, în zona de Nord a municipiului

Publicat

Noi parcuri și zone verzi la Alba Iulia. Proiect pentru un parc de 9 hectare, în zona de Nord a municipiului. Autoritățile locale au în plan realizarea a două noi parcuri mari în municipiul Alba Iulia.

„Suntem sub acea normă a Uniunii Europene de 26 mp de verde pe cap de locuitor, noi suntem undeva la 15. Deci mai avem încă de muncă. Eu zic ca vom obține finanțări, la unul e...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Aeroportul Cluj va avea cele mai mari spații Schengen/ non-Schengen dintre aeroporturile regionale din România

Publicat

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va avea cele mai mari spații din zonele Schengen/ non-Schengen dintre aeroporturile regionale – de aproximativ 12.000 de metri pătrați –, odată cu inaugurarea noului terminal…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Salvamont: Peste 30 de persoane recuperate de pe munte, în ultimele 24 de ore. 12 au ajuns la spital. Atenționări pentru turiști

Publicat

În ultimele 24 de ore, echipajele Salvamont au recuperat de pe munte 33 de persoane. 12 dintre acestea au avut nevoie de transport la spital. Într-unul dintre cazuri a fost nevoie de intervenție cu elicopter SMURD.

  • 13 apeluri pentru Salvamont Cluj
  • 3 apeluri pentru Salvamont Râșnov
  • 2 apeluri pentru Salvamont Hunedoara
  • 1 apel pentru Salvamont Bistrița Năsăud
  • 1 apel pentru...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Angajări la stat: POSTURI vacante în instituții publice din județul Alba. LISTA, calendarul concursurilor, condiții de angajare

Publicat

Angajări la stat. În instituții publice din județul Alba sunt vacante mai multe posturi. Sunt organizate, în următoarea perioadă, concursuri pentru ocuparea acestora. 

Lista posturilor vacante

Angajări la stat: Alba Iulia

Serviciul de Telecomunicații Speciale Alba Iulia

  • îngrijitor

Condiții: studii gimnaziale, fără vechime

Citește mai departe