Connect with us

Eveniment

VIDEO: Pieton lovit mortal de un autoturism într-o localitate din Mureș

Publicat


Un grav accident rutier în urma căruia o persoană și-a pierdut viața s-a produs, luni seară, în localitatea Cuci din județul Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, luni seară, în jurul orei 18:00, în afara localității Cuci, la km 39+600m, a avut loc un accident rutier, cu implicarea unui autoturism și a unui pieton.

Conducătorul auto, un bărbat de 46 de ani, din localitatea Livezeni, județul Mureș a accidentat un bărbat de 41 de ani, din Iernut.

În urma impactului, bărbatul de 41 de ani a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au deschis dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește Romania24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cod galben ninsoare și ploi în Alba și alte județe. Avertizarea de precipitații se va extinde până luni la nivelul întregii țări

Publicat

Cod galben de ninsoare și ploi în Alba și alte județe. Potrivit ANM, în perioada 21 aprilie, ora 18 – 22 aprilie, ora 12, în sudul județului Alba, la altitudini mai mari de 1.500 de metri, se vor produce ninsori însemnate cantitativ.

Ninsoarea va cuprinde treptat și Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, unde vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

Avertizarea de ploi se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânără de 17 ani, din Sebeș, prinsă la volan de polițiști. Un alt tânăr i-a dat mașina, deși știa că nu are permis

Publicat

Tânără de 17 ani, din Sebeș, prinsă la volan de polițiști. Un alt tânăr i-a dat mașina, deși știa că nu are permis. 

Polițiștii de ordine publică din Sebeș, în timp ce acționau împreună cu jandarmii pe strada Luncii din municipiu, au depistat o tânără de 17 ani, din Sebeș, care conducea un autoturism fără să posede permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Claudiu Târziu: AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de SPIONAJ ucrainean

Publicat

Regimul de la Kiev, prin intermediul serviciului său de spionaj militar HUR, se amestecă grosolan în treburile interne ale României, în campania electorală în curs. Totodată, Kievul urmărește și intimidarea românilor din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul, un bărbat de 65 de ani din oraș

Publicat

Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul este un bărbat de 65 de ani din oraș, de la care polițiștii au recuperat-o.

La data de 19 aprilie 2024, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 65 de ani, din municipiul Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă care a fost reclamată poliției la data de 18 aprilie 2024.

În sarcina…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe