Connect with us

Alba

VIDEO: Povestea lui Sorin Comșa, campionul național la dat palme. Cum l-au întâmpinat familia și prietenii, acasă, la Mihalț

Publicat


Câștigătorul competiției de dat palme RXF SLAP, Sorin Simion Comșa, ne-a vizitat la redacție. 

Sorin are 24 de ani, locuiește în Alba Iulia dar se trage din Mihalț, acolo unde trăiește familia sa și unde are mulți prieteni care-i spun ”Grosu”.

Modest, tonic și cu un simț al umorului veritabil, Sorin ne-a povestit despre el, despre momentele grele din competiție și despre reacția familiei și a prietenilor săi la performanța pe care a obținut-o.

”Sunt un băiat simplu de la țară, am muncit de mic copil, asta pentru cei care spun că nu îmi place munca… pentru că au fost o mulțime de comentarii care au spus că du-te bă băiatule la muncă… am muncit de mic copil în agricultură, ai mei se ocupă cu agricultura, am și seriviciu, am și tractoare, facem și pâine… ca la țară” a spus acesta.

S-a înscris în competiție datorită unei reclame pe care a văzut-o pe Facebook. Era în Germania, unde se angajase în perioada sărbătorilor la o firmă de curierat.

VIDEO: Sorin Simion Comșa din Alba Iulia a câștigat competiția de dat palme RXF SLAP. Momente dramatice în finală

Nu s-a gândit nici măcar că va fi selectat, dar în final a ajuns chiar să câștige. Asta grație forței sale native, curajului și disciplinei pe care i-a dat-o munca.

În timpul competiției, a fost concentrat 100%, iar zâmbetul adversarului din finală, după prima palmă, l-a motivat și l-a îndârjit.

”Nu am simțit frică, dar eram foarte concentrat acolo, să nu mă mișc și când să dau, să lovesc tare (…)

Am mai avut experiențe de-astea pe stradă, mai câte o bătaie, scandal, ca la Mihalț… (râde – n.red.) și cred că și de acolo am prins puțină rezistență și curaj.

Chiar dacă nu par eu foarte puternic, am muncit de mic, am avut forța necesară, am avut rezistența necesară…” a adăugat Sorin.

A fost deranjat de unele cometarii care spuneau că a stat acolo să încaseze palme, pentru bani.

”Nu, nu am stat să îmi iau palmele pentru bani, așa sunt eu, caracterul meu, nu pot să dau înapoi niciodată, să mă las eu mai prejos decât adversarul meu dintr-o competiție.

Era onoarea mea, știam că se uită tot satul la mine, cum era după aia să intru în sat și să zică măi Grosule, că mi se zice Grosu în Mihalț, ce-ai făcut? Ai renunțat acolo, te-a bătut ăla mare (…) Nu m-am gândit nici o secundă la bani” a adăugat Sorin.

Ce a spus familia lui Sorin

”Măi copile nu ești sănătos la cap, Grosule ai probleme cu capul, cum ai putut să stai să îți iei atâtea… Dar au fost foarte mândri de mine, și oamenii din comună, m-am oprit pe acolo pe la bar, pe la noi pe acolo, au fost toți foarte entuziasmați…

Ai mei s-au uitat, dar nu s-au uitat. Adică se uitau numai când dădeam eu. Când trebuia să iau eu palme, se ascundeau amândoi. Bunicii nu s-au uitat deloc” își amintește Sorin.

Părinții, sora, cumnatul și iubita sa s-au uitat împreună, cu mari emoții la meciuri.

Legendarul Conor McGregor l-a felicitat pe Sorin Comșa, campionul la dat palme din Alba Iulia. Ce i-a scris pe Twitter

După competiție, s-a dus la spital, la dorința familiei.

Sorin și-a făcut și analize, un CT la cap și la gât, iar starea sa de sănătate este foarte bună.

YouTube video

Câștigătorul competiției de dat palme RXF SLAP, Sorin Simion Comșa, ne-a vizitat la redacție. 

Sorin are 24 de ani, locuiește în Alba Iulia dar se trage din Mihalț, acolo unde trăiește familia sa și unde are mulți prieteni care-i spun ”Grosu”.

Modest, tonic și cu un simț al umorului veritabil, Sorin ne-a povestit despre el, despre momentele grele din competiție și despre reacția familiei și a prietenilor săi la performanța pe care a obținut-o.

”Sunt un băiat simplu de la țară, am muncit de mic copil, asta pentru cei care spun că nu îmi place munca… pentru că au fost o mulțime de comentarii care au spus că du-te bă băiatule la muncă… am muncit de mic copil în…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Prețul RCA este mai scump în 2023 chiar și pentru șoferii fără accidente. Unii asiguratori acceptă deja plata polițelor în rate

Publicat

Prețul asigurărilor auto s-a dublat în România față de anul trecut, chiar și pentru șoferii care n-au provocat accidente rutiere.

Tarifele RCA cresc de la lună la lună. Prețurile au luat-o pe o pantă ascendentă după o modificare legislativă făcută recent de Autoritatea de Supraveghere Financiară, după discuțiile cu oficialii Comisiei Europene pentru rezolvarea procedurii de infringement deschise împotriva României pentru nereguli în piața RCA.

Spre exemplu, un şofer din Bucureşti încadrat la clasa bonus malus B8, adică unul care nu a avut evenimente rutiere, plătea 1.064 de lei în februarie 2022. Acum a ajuns să plătească însă 1.925 de lei.

Firmele de asigurări acceptă deja plata…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Cățel pierdut în zona Rimetea. Spike este un metis de un an și jumătate, prietenos și jucăuș

Publicat

Un câine la care stăpânii țin foarte mult s-a pierdut recent în comuna Rimetea, județul Alba. 

Spike este un metis între dog argentinean și labrator și are doar un an și jumătate. Este prietenos și jucăuș.

El a ieșit din curte în data de 26 ianuarie, în jurul orei 11 dimineața și nu s-a mai întors.

Stăpânii nu știu ce s-a întâmplat cu el, dar iau în calcul inclusiv varianta că ar fi fost fugărit de câinii de la o stână din zonă, sau că s-ar fi putut pierde în pădure.

”Are cip, nu știu dacă ajută, ținem foarte mult la el, are un an și jumătate și l-am crescut de la două luni”, a transmis proprietarul cățelului.

Dacă cineva îl vede, este rugat să îl…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cum arată lumea subterană a Munților Apuseni. Documentar dedicat peșterilor, lansat de administrația Parcului Natural

Publicat

Reprezentanții Parcului Natural Apuseni au lansat un film documentar legat de habitatele subterane din peșterile aflate în zona administrată. 

Apusenii cuprind cea mai importantă zonă carstică a României, formată în calcare jurasice, cu vârstă de peste 145 de milioane de ani.

Sunt aici peste 1.500 de peșteri și avene, distribuite în 3 unități majore de carst.

YouTube video


Cascade de zeci de metri înălțime, săli ornamentate cu stalagmite și stalactite, lacuri subterane gigantice și ghețari veșnici, sunt doar câteva dintre elementele adăpostute de această lume subterană.

De altfel, tărâmul peșterilor din Apuseni se mai numește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Gadget: Coca-Cola pregătește lansarea unui smartphone în parteneriat cu Realme

Publicat

Coca-Cola pregătește lansarea unui smartphone în primăvara aceasta, în baza unui parteneriat cu producătorul Realme.

Cel mai probabil, telefonul va fi un Realme 10 4G, branduit de Coca-Cola. Prețul unui Realme 10 4G pornește de la 170 de euro, dar telefonul celor de la Coca-Cola ar putea fi ușor mai scump, datorită unor aspecte de design.

”În urmă cu câteva zile, am văzut redarea unui smartphone marca Coca-Cola, dar nu a existat nici o confirmare despre producătorul său, deoarece telefonul nu avea sigla nici unui brand de smartphone.

Cu toate acestea, având în vedere asemănarea cu Realme 10/10 Pro, era rezonabil să ne așteptăm ca telefonul Cola să fie o ediție specială a unuia dintre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe