Connect with us

Eveniment

VIDEO – Președintele Iohannis prezent la Slujba de Înviere de la biserica din centrul Sibiului

Publicat


Șeful statului, Klaus Iohannis participă sâmbătă seară împreună cu soţia sa Carmen Iohannis, la slujba de Înviere ce are loc la Biserica Romano-Catolică din Piaţa Mare a municipiului Sibiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Biserica „Sfânta Treime” din Piața Mare la ora 20.45, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis.
Familia Iohannis participă la slujba de Înviere la Biserica Romano-Catolică din centrul orașului încă de când actualul șef al statului era primar al Sibiului.
„Tuturor creștinilor care acum serveabă Învierea Domnului le doresc sărbători binecuvântate”, a spus președintele Klaus Iohannis. Acesta a transmis mesajul „Cristos a Înviat!” în limbile română, maghiară și germană.

Alba

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența. TBL are 800 de angajați și o cifră de afaceri uriașă

Publicat

Una dintre cele mai mari companii din Alba Iulia și-a cerut insolvența în instanță. Este vorba despre Total Business Land SRL (TBL), care are, în prezent, potrivit siteului propriu, peste 800 de angajați în toată țara. 

Secția a II-a a Tribunalului Alba a admis, în urmă cu câteva zile, cererea companiei și a numit un administrator special. Este vorba despre RTZ & Partners SPRL Filiala Alba.

Înainte de pronunțarea deciziei, și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Din ciclul „Clujeanul și PALMIERUL”: Palmierii-morișcă de la Grădina Botanică au trecut cu bine iarna

Publicat

E de notorietate faptul că românul post-decembrist își satisface nevoia de palmier, de care a fost frustrat atâta și atâta vreme, prin excursii în zone tropicale și mediteraneene. E de ajuns să urmărești paginile de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Controale în trafic: Polițiștii din Alba au reținut 7 permise și 4 certificate de înmatriculare

Publicat

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 389 de persoane și au fost verificate 251 de autovehicule, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Au fost constatate 179 de abateri de natură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

L-AȚI VĂZUT? Minor de 14 ani din Cluj, DISPĂRUT de la domiciliu. Sunați la 112

Publicat

La data de 16 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minorul CSABOI GHEORGHE-IOAN LIVIU, în vârstă de 14 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat la data de 15 aprilie a.c., în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe