Connect with us

Alba

VIDEO: Profesorul Avram Cristea din Alba Iulia a fost numit post mortem cetățean de onoare al orașului. Soția sa a primit placheta

Publicat



Primăria Alba Iulia a oferit un nou titlu de cetățean de onoare. De data aceasta a fost oferit un titlu de cetățean de onoare post-mortem. 

Titlul a fost oferit post mortem profesorului Avram Cristea, placheta fiind primită de soția sa. Înmanarea a fost făcută de primarul Gabriel Pleșa, în cadrul unui eveniment ce a avut loc marți, 28 noiembrie. 

Ttitlul se conferă pentru realizările didactice și culturale de valoare, pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ANPC îi avertizează pe cei care sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. La ce trebuie să fie atenți pentru a nu avea probleme

Publicat

ANPC îi avertizează pe cei care sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. Directorul general, Paul Anghel atrage atenția ca românii care sărbătoresc ziua de 1 Mai să fie atenți de unde mănâncă mici și ce beau.

Acesta a explicat ce trebuie să urmărească cei care cumpără carne de mici sau de unde îi mănâncă.

”Ca în fiecare an, românii sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. Pentru a vă bucura pe deplin de această sărbătoare, e bine să țineți cont de următoarele recomandări:

Recomandări pentru cei care cumpără carne de mici

  • La…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Acțiune de ecologizare a pompierilor din Câmpeni. Au strâns gunoaiele de pe malul Arieșului

Publicat

Ziua pământului a fost marcată de pompierii militari printr-o acțiune de ecologizare. Este vorba despre pompierii militari din Câmpeni care au mers pe malul râului Arieș. 

Aceștia au adunat gunoaiele aruncate de oameni sau aduse de ape.

Pompierii din cadrul Secției de Pompieri Câmpeni au participat in cursul zilei de vineri, 26 aprilie, la o acțiune de ecologizare alături de alte instituții din județ.

Acțiunea de ecologizare a avut loc pe malul râului Arieș și afluenții acestuia pe raza localităților Câmpeni, Abrud, Roșia Montană, Bistra, Lupșa,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 100 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii din Alba, în 24 de ore. Câți conducători auto s-au ales cu sancțiuni

Publicat

În 24 de ore, polițiștii din Alba au tras pe dreapta 107 soferi, pe DN 1 și DN 7. Este vorba despre o acțiune care are ca scop creșterea siguranței rutiere.

În perioada 26-27 aprilie, polițiștii au constatat 70 de abateri pentru care au dat amenzi. Acțiunea a fost comunicată de reprezentanții IPJ Alba, sâmbătă 27 aprilie. 

Potrivit IPJ Alba, în cadrul acțiunilor au fost verificați, prin intermediul aplicației eDAC, 107 conducători auto și au fost constatate 70 de abateri de natură contravențională de la normele legale privind circulația pe drumurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum a rămas o femeie din Câmpeni fără un portofel plin de euro. Ce a găsit în fața casei, la câteva zile după furt

Publicat

Cum a rămas o femeie din Câmpeni fără un portofel plin de euro. Este vorba despre un caz care a primit o soluționare în recent, din partea magistraților din Câmpeni. 

Mai exact în data de 16 aprilie 2024, magistrații au închis dosarul deoarece nu au putut identifica cine a furat portofelul femeii.

Fapta s-a petrecut în data de 29 septembrie 2023.

Atunci femeia a mers cu bicicleta la sora ei și și-a lăsat portmoneul, într-o plasă, pe portbagajul bicicletei. Când a ieșit afară din locuință și-a dat seama că punga în care se portofelul nu mai era.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe